It looks like you are coming from United States, but the current site you have selected to visit is Sweden. Do you want to change sites?

Yes, please. No. Keep me on the current site.

• XylemPump.ID

Har du också stött på en riktig pumpklassiker och behöver hitta en modern ersättningspump? Med XylemPump.ID hittar du rätt utbytespump på nolltid.

Sök pump

Världens största utbytesguide för pumpar

Äldre cirkulationspumpar kan ställa till med problem. Att hitta en ersättningspump till en gammal modell är inte alltid det lättaste. För att underlätta har vi nu gjort den mest omfattande databasen på marknaden.

XylemPump.ID kommer att innehålla över 10 000 olika cirkulationspumpar och vi lägger till nya pumpar ständigt så databasen växer och blir bättre hela tiden.

Tjänsten är gjord för att vara snabb, responsiv och lättanvänd från start. Genom dator, platta eller mobil kan man enkelt knappa in tillverkare, modell eller RSK-nummer på den pump man vill eller behöver byta ut. I och med att webbjänsten är mobilanpassad fungerar den utmärkt att använda såväl på kontoret som direkt ute på fältet.

Välkommen till XylemPump.ID!

Hjälp oss bli ännu bättre
Hjälp oss bli ännu bättre

Hittar du en cirkulationspump som inte finns i databasen? Rapportera den här. Som tack får du en liten present från oss!