Verktygskonstruktör

Project Management | Emmaboda, Sweden, Sweden
职位详情 申请
职位详情

Verktygskonstruktör

Xylem |’zīləm|

Vi är ett globalt team på 17 000 personer som är enade runt ett gemensamt mål; att skapa lösningar för världens vattenutmaningar. Visste du att vi levererar produkter till de Olympiska spelen? Visste du att de spektakulära minnesfontänerna vid Ground Zero i New York drivs av våra produkter? Visste du att våra produkter hjälper flera av Kinas största städer att ta vara på de stora mängder vatten som regnar ner under tyfonsäsongen? Visste du att Flumrider och Colorado på Liseberg är byggda på våra produkter? Vårt arbete är inriktat på att utveckla nya tekniker som förbättrar hur vatten används, bevaras och återanvänds i framtiden. Våra produkter och tjänster förflyttar, behandlar, analyserar, övervakar och återför vatten till miljön för allmännyttiga företag, industri, bostäder och kommersiella byggnader. Produktionssiten i Emmaboda är den största inom Xylem-koncernen och vi är idag cirka 1300 anställda. Xylem erbjuder tusentals spännande karriärmöjligheter för människor som delar vår passion och strävan att ta sig an världens viktigaste vattenutmaningar…och lösa dem.

 

Till fabriken i Emmaboda söker vi nu en verktygskonstruktör.

Arbetsbeskrivning

Som konstruktör på Xylem arbetar du med uppdrag att konstruera verktyg och fixturer till Xylems tillverkning i Emmaboda. Du tar fram underlag i form av 3D-modeller och ritningar, genomför riskanalyser, upprättar CE-dokumentation, samt fungerar som länken mellan intern kund och tillverkare. Framgången ligger i tätt samarbete med konstruktionssamordnare, kund och kollegorna på avdelningen. Varje uppdrag är unikt vilket innebär en stimulerande utmaning och fabriken investerar mycket i teknisk utveckling både för nya produkter och förbättrade produktionsprocesser.

 

Bakgrund

Vi söker dig som är maskiningenjör, med inriktning mot konstruktion eller motsvarande utbildning/arbetslivserfarenhet. Vi använder konstruktionsverktygen Creo och AutoCAD Mechanical, det är en merit om du har goda kunskaper i dessa verktyg. Likaså ser vi gärna att du har god kännedom om ergonomi med koppling till verktygsanvändning samt erfarenhet av skärande bearbetning.


Personliga egenskaper

Som person känner du igen dig i våra kärnkompetenser - att sträva efter ständiga förbättringar, att inspirera till ansvarstagande och att samarbeta över gränserna - vilka är bidragande faktorer till företagets framgång.

Att du är noggrann, strukturerad och lösningsorienterad samt kostnadsmedveten är förutsättningar för att lyckas i denna roll. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

 

Vad kan vi erbjuda dig?

Vi erbjuder dig en kreativ och internationell miljö där du får möjlighet att fokusera på din personliga och professionella utveckling tillsammans med engagerade och hjälpsamma kollegor. Du är en del av ett företag som arbetar aktivt med hållbarhet. Ett exempel på detta är att vi i Emmaboda nyligen installerat vårt egna reningsverk med våra egna produkter för att själva ta hand om vårt vatten. Du kan också engagera dig som volontär i Xylems företagsprogram för samhällsinitiativ Xylem Watermark.
 

Mer information om Watermark hittar du här: www.xylemwatermark.com.

Allas lika värde

Vi värdesätter olikheter. För oss är det viktigt att alla ska känna sig välkomna, inte bara på Xylem utan överallt i världen. För oss innebär mångfald mer än bara en policy eller en uppsättning metoder. Mångfald är en grundläggande del av vår företagskultur och en nyckel till långsiktig tillväxt.


Övrig information 

Sista ansökningsdag är 2023-03-31. Urvalet av ansökningar sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Har du frågor är du välkommen att kontakta Daniel Långberg, Rekryterare, daniel.langberg@xylem.com alternativt Ola Gustavsson, rekryterande chef, ola.gustavsson@xylem.com

 

Observera att vi endast tar emot ansökningar via vårt webbverktyg.

 

Representant för Unionen är Camilla Linde Olsson, representant för Akademikerna är Jenny Johansson 0471-24 70 00.

 

立即申请
申请