Servicemontør

Operations | Kolding, Denmark, Denmark
Szczegóły oferty Zastosuj
Szczegóły oferty

 

 

Servicemontør – Midt og Vestjylland

 

Xylem Flygt (www.xylem.dk ) er en af verdens førende leverandører af pumper og mixere, med 18.000 ansatte fordelt i datterselskaber i over 150 lande. Vores serviceafdeling med servicekontorer på Sjælland og i Jylland har travlt, og grundet stigende efterspørgsel søger vi derfor en Servicemontører til Midt og Vestjylland.

 

Stillingen giver dig en bred berøringsflade med kunder såvel som vores interne organisation. Du får en travl hverdag i en virksomhed hvor virksomhedskulturen er uformel, selvstændig og engageret. Du vil få kompetente og engagerede kollegaer som sparringspartnere, og der vil være et fastlagt oplæringsprogram for din faglige introduktion til jobbet.

 

Dine arbejdsopgaver:

 

Som servicemontør skal du montere pumper og styringer mekanisk og elektrisk, gennemføre service, reparation, installationsopgaver, samt mersalg hos vores kunder. Opgaverne udføres på egen hånd eller i samarbejde med en servicemontør kollega.  Du spiller ligeledes en aktiv rolle i at opspore nye opgaver og skabe relationer til kunder i forbindelse med servicebesøg, men vigtigst af alt, er at du har en positiv tilgang til at lære noget nyt.

 

Det vil være en fordel men ikke et krav, hvis du har erfaring med:

  • Pumpekendskab
  • Stort kørekort til Kategori E vil være en fordel men ikke et krav, men skal

    dog erhverves efter endt prøvetid (arbejdsgiver betalt).

  • IT da bl.a. rapportering foregår med tablet
  • Forståelse for styringer og el

Profil:

Du kan have en baggrund, som enten nyuddannet eller erfaren elektriker, automekaniker, smed, maskinarbejder, VVS eller lignende. Vigtigst er dog, at du har viljen og lysten til at lære, hører vi gerne fra dig uanset din baggrund eller uddannelse.

 

Ansættelsesforhold:

Vi har ingen præferencer for alder eller køn. Arbejdstiden vil være 37 timer fordelt på mandag til torsdag 07.00 – 15.00 og fredag 07.00 – 14.30. Du er ansat under Industriens overenskomstløn - forhandles dog individuelt. Lønnen modsvarer dine kvalifikationer, og hertil kommer attraktive ansættelsesforhold, såsom mobiltelefon, pensionsordning, tandforsikring, sundhedssikring samt bonusordning. Overtidsarbejde kan forekomme.

 

Ansøgning:

For yderligere information kontakt venligst vores Servicechef Thomas Nørby på telefon 21764345 eller e-mail thomas.noerby@xylem.com. Ansøgningen bedes venligst fremsendt på linket i annoncen.

 

Vi gennemfører løbende ansættelsessamtaler, så send din ansøgning til os snarest - men senest fredag den 3. marts 2023 Stillingen er til besættelse hurtigst muligt – men vi venter gerne på den rette. Vi behandler naturligvis din henvendelse og ansøgning fortroligt.

Złóż podanie teraz
Zastosuj