Industrielektriker

Operations | Emmaboda, Sweden, Sweden
Job Details Apply
Job Details

Industrielektriker

Vill du arbeta i vår moderna industri där vi tillverkar världsledande produkter inom vattenteknik? Vill du dessutom bli en del av ett kompetent team med elektriker och mekaniker? Då kan tjänsten som industrielektriker vara något för dig!

 

Underhållsavdelningen är en central funktion för teknisk service och support av produktionsutrustningar i våra verkstäder där positiv anda och ett högt engagemang präglar teamet.

 

Vad kan vi erbjuda dig?

Industrielektriker är ett brett yrke med stora möjligheter till personlig utveckling. Du ingår i en grupp med erfarna medarbetare där ni tillsammans utvecklar arbetssätt, kompetens och utrustning. Arbetsuppgifterna är varierande och innefattar såväl akut felsökning som delaktighet i projekt och förebyggande underhåll.

Vi erbjuder en modern anläggning med hög teknisk nivå med stort fokus på maskintillgängligheten. För att säkerställa detta investerar vi kontinuerligt i den senaste maskintekniken. Vi vidareutbildar personalen regelbundet inom ett flertal områden såsom inom exempelvis teknik, PLC programmering, säkerhet med mera.

 

Din profil
 

Vi ser att du har en stark förmåga att lösa olika sorters problem. Vidare har du även en god samarbets- och initiativförmåga och har lika lätt för att arbeta i grupp som självständigt. Du har lätt för att kommunicera med personer såväl internt som med externa leverantörer.

Som person känner du igen dig i företagets värderingar vilka är respekt, ansvar, integritet och kreativitet.

 

Vidare söker vi dig som har:

  • Stort intresse för el och automation.
  • En avslutad gymnasieutbilding inom el/automation.
  • Relevant arbetslivserfarenhet 
  • Goda kunskap i svenska och engelska, tal och skrift.
  • B-körkort.

 

 

Allas lika värde

Vi värdesätter olikheter. För oss är det viktigt att alla ska känna sig välkomna, inte bara på Xylem utan överallt i världen. För oss innebär mångfald mer än bara en policy eller en uppsättning metoder. Mångfald är en grundläggande del av vår företagskultur och en nyckel till långsiktig tillväxt.

 

Villkor

Tjänsten avser heltid och tillsvidareanställning. Tillträde enligt överenskommelse. Arbetstiderna är främst 2-skift samt natt men även andra tider förekommer.

 

Kontakt

Välkommen med din ansökan, sista ansökningsdag är 2024-04-11. Urvalet av ansökningar sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Observera att vi endast tar emot ansökningar via vår hemsida.

 

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Joakim Lennartsson, Rekryterande chef;0471-24 76 55 eller Daniel Långberg, rekryterare; 0471-24 74 57.

 

Representant för IF Metall är Sofie Malmborg, 0471-24 70 00.

 

Om oss
Vi är ett globalt team på 23 000 personer som är enade runt ett gemensamt mål; att skapa lösningar för världens vattenutmaningar. Visste du att vi levererar produkter till de Olympiska spelen? Visste du att de spektakulära minnesfontänerna vid Ground Zero i New York drivs av våra produkter? Visste du att våra produkter hjälper flera av Kinas största städer att ta vara på de stora mängder vatten som regnar ner under tyfonsäsongen? Visste du att Flumrider och Colorado på Liseberg är byggda på våra produkter? Vårt arbete är inriktat på att utveckla nya tekniker som förbättrar hur vatten används, bevaras och återanvänds i framtiden. Våra produkter och tjänster förflyttar, behandlar, analyserar, övervakar och återför vatten till miljön för allmännyttiga företag, industri, bostäder och kommersiella byggnader. Produktionssiten i Emmaboda är den största inom Xylem-koncernen och vi är idag cirka 1300 anställda. Xylem erbjuder tusentals spännande karriärmöjligheter för människor som delar vår passion och strävan att ta sig an världens viktigaste vattenutmaningar…och lösa dem.

 

Apply Now
Apply