Inside Sales & Project Engineer

Sales | Dordrecht, The Netherlands, Netherlands
Job Details Apply
Job Details

Als jij klaar bent om jouw passie voor water te delen en een rol te spelen in het creëren van duurzame wateroplossingen, dan is Xylem de plek voor jou! Wij zoeken een professional die een combinatie rol wil vervullen tussen projecten en technische sales.

 

Inside Sales & Project Engineer

 

Wat ga je doen?

In deze functie ben jij het aanspreekpunt voor onze klant en werk je nauw samen in een projectteam. Met jouw kennis ben je verantwoordelijk voor het proactief signaleren van de behoeften van de klant en het vertalen van deze behoeften naar oplossingen die Xylem kan bieden. Je houdt de klant op de hoogte van alle ontwikkelingen in jouw business segment. Wij zorgen dat jij over de optimale kennis beschikt om als adviseur op te treden richting jouw klant. Je draagt hierbij uiteraard zorg voor een optimale klantbeleving. Op incidentele basis ga je op bezoek bij je klanten en stakeholders voor technisch advies, maar uiteraard ook om de commerciële kansen te ontdekken. 

Je werkt aan projecten, bestelt onder meer materialen, maakt calculaties en planningen. Je zorgt bovendien voor een goede communicatie en een juiste afstemming tussen het (inside) salesteam en de andere afdelingen.

Wat bieden wij?

·       Een aantrekkelijk salaris;

·       Een premievrije pensioenopbouw;

·       25 vakantiedagen plus 7 roostervrije dagen. Na elke twee volle kalenderdienstjaren wordt het saldo 

        aan bovenwettelijke vakantie-uren verhoogd met 8 uur tot een maximum van in totaal 72 uur (9

        dagen) bij een fulltime dienstverband;

·       Een jaarlijkse incentive bonus (op dit moment 8.3% bij 100% halen van de doelstellingen);

·       8% vakantiegeld (mei);

·       Ruimte voor zelfontplooiing en vakgerichte opleidingsmogelijkheden / trainingen;

·       Groeipotentie in deze functie, bijvoorbeeld in de richting van Projectleider, Accountmanager of

        Productmanager;

 

 Wat heb jij te bieden?

·         Een MBO opleiding in een technische richting (werktuigbouwkunde, elektrotechniek) met HBO 
        werk- en denkniveau

·       Ervaring met pomptechniek en in een industriële of gebouw gebonden omgeving is een pre;

·       Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;

·       Een winnaarsmentaliteit, je bent analytisch en je hebt overtuigingskracht;

·       In bezit van rijbewijs B.

 

Xylem: jouw nieuwe werkgever?

De wereld om ons heen verandert. Wij veranderen de wereld om ons heen. Wij zijn Xylem Water Solutions. Boven én onder de grond werken we aan watertechnologie; we zorgen dat je droge voeten houdt en dat je water schoon en veilig is. Wij zijn internationaal, met zo’n 22.000 medewerkers, het toonaangevende bedrijf op het gebied van watertechnologie en ontwikkelen en innoveren ons hierin continu door. In Nederland (Dordrecht) werken wij, met ruim 160 medewerkers, dagelijks eraan om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn met duurzame oplossingen, advies en ondersteuning.

Bij Xylem Water Solutions hebben we een sterke focus op inclusie en diversiteit. We streven naar een organisatie waarin iedereen zich betrokken, gerespecteerd, gewaardeerd en verbonden voelt. Een organisatie waarin iedereen vrij is om zijn of haar authentieke zelf en ideeën in te brengen.

 Word onderdeel van ons team

 Dus als jij klaar bent om jouw passie voor water te delen en een rol te spelen in het creëren van duurzame wateroplossingen, dan is Xylem de plek voor jou. Sluit je aan bij ons team in Dordrecht. Je cv en jouw motivatie kun je insturen via onderstaande ‘solliciteer’ button. Kijk ook eens op onze workingatxylem.com website voor aanvullende informatie over Xylem als werkgever of over onze medewerkers. Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Cindy Naberman, Corporate recruiter via  cindy.naberman@xylem.com of via
06-5710 1242.

 

 

 

 

 

Apply Now
Apply