Il semblerait que vous venez de United States, mais le site actuel que vous avez sélectionné pour la visite est France. Voulez-vous changer de site ?

Oui, merci. No, je souhaite rester sur le site actuel.

Cleaning wastewater with ozone in slaughterhouse application

Emsland Frischgeflügel GmbH

Haren (Ems), Germany

The installation of an ozone system in Emsland Frischgeflügel GmbH is a clear demonstration of how ozone can be used to treat wastewater in slaughterhouses, in a safe, economical, and environmentally-friendly manner.

Télécharger l’étude de cas