Servicetekniker

Operations | Sundbyberg, Sweden, Sweden
Työpaikan tiedot Käytä
Työpaikan tiedotVi är ett globalt team på 17 000 personer som är enade runt ett gemensamt mål; att skapa lösningar för världens vattenutmaningar. Visste du att vi levererar produkter till de Olympiska spelen? Visste du att de spektakulära minnesfontänerna vid Ground Zero i New York drivs av våra produkter? Visste du att våra produkter hjälper flera av Kinas största städer att ta vara på de stora mängder vatten som regnar ner under tyfonsäsongen? Visste du att Flumrider och Colorado på Liseberg är byggda på våra produkter? Vårt arbete är inriktat på att utveckla nya tekniker som förbättrar hur vatten används, bevaras och återanvänds i framtiden. Våra produkter och tjänster förflyttar, behandlar, analyserar, övervakar och återför vatten till miljön för allmännyttiga företag, industri, bostäder och kommersiella byggnader.
 

Serviceorganisationen finns på 12 platser i Sverige, från Gällivare i norr till Malmö i söder. Tillsammans med våra kvalitetsprodukter ger vår serviceorganisation våra kunder en garanterat långsiktig lösning för deras pumpbehov. Vi hjälper kunderna med bland annat: Reparationer av produkter, installationer, idriftsättningar, montage, svetsjobb samt el & automatik.
 

Servicetekniker

Vill du arbeta med att tillhandahålla våra kunder med lösningar inom komplexa pump- och vatteninstallationer? Då är det du vi letar efter!

Dina arbetsuppgifter

För dig som Servicetekniker är service och underhåll av våra installationer utmaningen att lösa dem korrekt. Som Servicetekniker utför du felsökning, reparationer, installationer, montering och ombyggnader av våra olika produkter. Våra produkter sträcker sig från pumpar och omrörare till turbiner och pumpstationer med tillhörande el- och styrutrustning.

Du kommer att arbeta nära våra kunder, från kommuner och vatten-och reningsverk, till industriella partners. Du får friheten och ansvaret för att säkerställa optimal kundnöjdhet. Du gör detta genom kvaliteten på ditt arbete samt att du värdesätter er relation genom nära dialog och uppföljning.

Du kommer att arbeta med våra produkter i en miljö där allmännyttan, långsiktigt hållbara lösningar samt personlig säkerhet är prioriterade. Du arbetar nära dina servicekollegor som befinner sig utspridda på 12 servicekontor och verkstäder hos kund runt om i landet. Du rapporterar till Servicechefen.

Vad kan vi erbjuda dig

 • Interna utbildningar för att lära känna företaget och våra produkter
 • Kompetensutveckling för alla
 • En trevlig och schysst arbetsmiljö där du snabbt känner dig hemma
 • God ersättning och förmåner
 • Välutrustad servicebil med alla nödvändiga verktyg och utrustning
 • Egen väska med personlig skyddsutrustning
 • Tillgång till personliga IT hjälpmedel (PC, Smartphone och IPad)

Vad du kan bidra till oss

Vi söker dig som är självgående och tar ansvar för ditt arbete. Du är flexibel och kan fatta egna beslut i det dagliga arbetet. God samarbetsförmåga är en annan egenskap som utmärker dig, men framförallt är du serviceorienterad och trivs med att stötta både medarbetare och kunder.

Vi ser gärna att du har:

 • Erfarenhet från servicebranschen
 • Arbetat som tekniker inom mekanik eller elektronik, t ex i fordons- eller fastighetsbranschen
 • Tekniskt/mekaniskt intresse
 • Vanan att arbeta med problemlösning i din arbetsvardag

Körkort är en förutsättning för rollen och arbetstiden är vardagar 7-16. Jourtjänster på kvällen/helgen kan förekomma.


Kontakt

Vi är nyfikna på dig och välkomnar din ansökan via länken https://www.xylem.com/sv-se/karriar/xylem-career-opportunities/?page=1&pagesize=24 .

Fackrepresentant är Mikael Lövås, Unionen, och Martin Larsson, Sveriges Ingenjörer, tel: + 46 8 475 60 00.

Allas lika värde

Vi vill att människor, oavsett hudfärg, ålder, funktionshinder, sexuell läggning och könsidentitet ska känna sig hemma, inte bara på Xylem, utan överallt i världen. För oss innebär mångfald mer än bara en policy eller en uppsättning metoder. Mångfald är en grundläggande del av vår företagskultur och en nyckel till långsiktigt tillväxt.

Besök oss gärna på www.xylem.com

 

 

Hae nyt
Käytä