Servicetekniker

Operations | Emmaboda, Sweden, Sweden
Työpaikan tiedot Käytä
Työpaikan tiedot

Servicetekniker till Xylem i Emmaboda

Vill du arbeta med att tillhandahålla våra kunder med lösningar inom pump- och vatteninstallationer? Vill du hitta ett företag som du kan utvecklas tillsammans med? Nu söker vi dig som är teknikintresserad, har erfarenhet av svetsning och vill lära dig yrket som servicetekniker!

 

Nu växer vår verksamhet i Emmaboda och vi söker därför en servicetekniker med erfarenhet av svetsnings till vårt team. Som servicetekniker arbetar du med att utföra allt från service av pumpar, renovering av befintliga pumpstationer och installation av nya pumpstationer ute i fält. Vi erbjuder dig ett varierande arbete i småland och blekinge med omnejd.

 

Vad kan vi erbjuda dig

 • En gedigen introduktion och interna utbildningar för att lära känna företaget och våra produkter
 • Kompetensutveckling för alla och god möjlighet till vidareutbildning. Du behöver inte kunna allt från start utan vi utbildar dig gärna!
 • En trevlig och schysst arbetsmiljö med olika kompetenser där du snabbt känner dig hemma
 • God ersättning och förmåner, exempelvis lunchförmån
 • Välutrustad servicebil med alla nödvändiga verktyg och utrustning som behövs
 • Tillgång till personliga IT hjälpmedel (PC, Smartphone och IPad)

 

Vad du kan bidra till oss

Vi söker dig som är självgående och tar ansvar för ditt arbete. Du är flexibel och kan fatta egna beslut i det dagliga arbetet. God samarbetsförmåga är en annan egenskap som utmärker dig, men framförallt är du serviceorienterad och trivs med att stötta både medarbetare och kunder.

Vi söker dig som har:

 • Tekniskt/mekaniskt intresse
 • Gymnasieutbildning i industriteknik eller liknande
 • B-körkort
 • Erfarenhet av svetsning
 • Vanan att arbeta med problemlösning i din arbetsvardag

 

Meriterande är även om du har:

 • Begränsad behörighet B
 • C-körkort
 • Svetslicence TIG i rostfritt

 

Om oss

Vi är ett globalt team på 22 000 personer som är enade runt ett gemensamt mål; att skapa lösningar för världens vattenutmaningar. Visste du att vi levererar produkter till de Olympiska spelen? Visste du att de spektakulära minnesfontänerna vid Ground Zero i New York drivs av våra produkter? Visste du att våra produkter hjälper flera av Kinas största städer att ta vara på de stora mängder vatten som regnar ner under tyfonsäsongen? Visste du att Flumrider och Colorado på Liseberg är byggda på våra produkter? Vårt arbete är inriktat på att utveckla nya tekniker som förbättrar hur vatten används, bevaras och återanvänds i framtiden. Våra produkter och tjänster förflyttar, behandlar, analyserar, övervakar och återför vatten till miljön för allmännyttiga företag, industri, bostäder och kommersiella byggnader.
 

Serviceorganisationen finns på 12 platser i Sverige, från Gällivare i norr till Malmö i söder. Tillsammans med våra kvalitetsprodukter ger vår serviceorganisation våra kunder en garanterat långsiktig lösning för deras pumpbehov. Vi hjälper kunderna med bland annat: Reparationer av produkter, installationer, idriftsättningar, montage, svetsjobb samt el & automatik.


Information

Vid frågor eller för mer information så är du välkommen att kontakta Daniel Långberg, HR,  070-8227457 eller Tobias Elofsson, Servicechef, 0471-247180. Ansökan sker via länken men det går också bra att ringa oss direkt och presentera dig närmare.

Fackrepresentant för IF-metall är Sofie Malmborg, tel: 0471-247000.

Allas lika värde

Vi vill att människor, oavsett hudfärg, ålder, funktionshinder, sexuell läggning och könsidentitet ska känna sig hemma, inte bara på Xylem, utan överallt i världen. För oss innebär mångfald mer än bara en policy eller en uppsättning metoder. Mångfald är en grundläggande del av vår företagskultur och en nyckel till långsiktigt tillväxt.

Besök oss gärna på www.xylem.com

Hae nyt
Käytä