It looks like you are coming from United States, but the current site you have selected to visit is Uzbekistan. Do you want to change site?

Yes, please! No, keep me on the current site

Storingscoordinator - Planner

Sales | Dordrecht, The Netherlands, Netherlands
Job Details Apply
Job Details

Krijg jij energie van het coördineren en plannen van de storings- en onderhoudswerkzaamheden? Ben jij in staat de prioriteiten te stellen en heb je plezier in het contact met onze klanten en onze monteurs in heel Nederland in onze wereld van water(technologie)? Dan zijn we op zoek naar jou!

Planner / Storingscoördinator (fulltime – Dordrecht)

Wat ga je doen?

Xylem is marktleider op het gebied van pompinstallaties die worden ingezet voor het verplaatsen van (riool) water. Deze installaties bestaan uit een mechanisch en elektrisch gedeelte en worden onderhouden door 15+ service engineers. Ondanks de hoge kwaliteit van onze installaties en de dienstverlening dient er onderhoud gepleegd te worden en ontstaan er storingen die zo efficiënt mogelijk moeten worden verholpen door onze eigen service engineers of servicepartners door heel Nederland. Hier kom jij om de hoek kijken!

Met een fris humeur neem je de telefoon op. Je eerste klant wil graag een storing melden. Geen probleem! Je verwerkt de informatie in het systeem en vraagt door om een goede inschatting te kunnen maken van het probleem. De volgende beller is een collega die wil weten wanneer de onderdelen zijn verstuurd om een reparatie te kunnen uitvoeren.

In deze veelzijdige functie fungeer je samen met je collega de schakel tussen klant, servicemonteurs en service-partners in heel Nederland. Alle storingen aan onze pompinstallaties komen bij jou telefonisch of per mail binnen. Jij vraagt door en doet een inschatting van de prioriteit om vervolgens de storing uit te zetten in het veld.

De klant en de service monteurs zijn jouw belangrijkste gesprekspartners. Organiseren en puzzelen is aan jou wel toevertrouwd. Door jou constructieve wijze van communiceren en plannen kunnen klant en collega’s op je rekenen. Uiteraard regel jij ook de juiste middelen en materialen om de storingen op te lossen, je bewaakt de voortgang en communiceert tijdig met de klant en de monteurs over restwerkzaamheden.

 Wat bieden wij?

  • Uitdagend werk om helemaal in op te gaan samen met de interne organisatie en onze klanten/servicepartners, zodat je af en toe vergeet dat je aan het werk bent;
  • Binnen Xylem heerst een goede werksfeer en is er vers fruit en een gezellige kantine. En heb je zin in een potje tafeltennis of tafelvoetbal met je collega's? Daag je (toekomstige) collega’s dan eens uit!;
  • Een prima pakket arbeidsvoorwaarden, waaronder premievrije pensioenopbouw, flexibele werktijden, in beginsel 32 vakantiedagen (25 + 7 collectief) en een leuke bonus van 8,3% van het jaarsalaris bij 100% halen van de doelstellingen!

Wat heb jij te bieden?

  • Minimaal een afgeronde MBO-opleiding;
  • Je hebt ervaring met elektrotechniek/installatietechniek/mechanische techniek vanuit een ondersteunende of uitvoerende positie;
  • Je staat stevig in je schoenen, kunt goed plannen en organiseren, bent oplossingsgericht en communicatief sterk.

Xylem: jouw nieuwe werkgever?

De wereld om ons heen verandert, we krijgen te maken met nieuwe uitdagingen op het gebied van klimaat en milieu. Het ene moment ervaren wij water als overlast, het volgende moment als schaarste.

Wij zijn Xylem. Boven én onder de grond werken we aan watertechnologie. Wij zorgen dat je droge voeten houdt en dat jouw water schoon en veilig is. Internationaal zijn wij een marktleidend bedrijf voor watertechnologie en ontwikkelen continu door. Deskundig door innovatie en ervaring, betrouwbaar door te doen wat we zeggen, zorgzaam door samen te werken aan een wereld zonder waterproblemen. Dit doe je niet alleen, maar samen met ruim 140 collega’s in Nederland en vele collega’s daar buiten.

Word jij onze nieuwe collega?

Reageer met cv en jouw motivatie via de ‘solliciteer’ button. Voor meer informatie neem contact op met Robin Kras, Corporate Recruiter, 078-6548522 of per mail via
robin.kras@xylem.com.


Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Apply Now
Apply