Verkstadstekniker

Operations | Göteborg, Sweden, Sweden
Job Details Apply
Job Details

Verkstadstekniker till Xylem i Göteborg
 

Vill du arbeta med att tillhandahålla våra kunder med lösningar inom pump- och vattenrening? Vill du hitta ett företag som du kan utvecklas tillsammans med? Nu söker vi dig som är teknikintresserad, har en mekanisk gymnasieutbildning och söker ett verkstadsjobb!

 

Nu växer vår verksamhet i Göteborg och vi söker därför en verkstadstekniker till vårt team. Som verkstadstekniker arbetar du med service och reparationer av pumpar i vår verkstad, ibland även ute hos kundVi erbjuder dig ett varierande arbete där du sköter serviceprocessen från start till mål.

 

Vad kan vi erbjuda dig

  •                                         En gedigen introduktion och interna utbildningar för att lära känna företaget och våra produkter
  •                                         Kompetensutveckling för alla och god möjlighet till vidareutbildning. Du behöver inte kunna allt från start utan vi utbildar dig gärna!
  •                                         En trevlig och schysst arbetsmiljö där du snabbt känner dig hemma
  •                                         God ersättning och förmåner, exempelvis lunchförmån
  •                                         Tillgång till personliga IT hjälpmedel (PC, Smartphone och IPad)

 

Vad du kan bidra till oss

Vi söker dig som är självgående och tar ansvar för ditt arbete. Du är noggrann i ditt sätt att arbeta och värdesätter att ordning och reda på arbetsplatsen. Du är flexibel och kan fatta egna beslut i det dagliga arbetet. God samarbetsförmåga är en annan egenskap som utmärker digmen framförallt är du serviceorienterad och trivs med att stötta både medarbetare och kunder.

Vi söker dig som har:

  •                                         Tekniskt och mekaniskt intresse
  •                                         B-körkort
  •                                         Gymnasieutbildning inom mekanik, el eller motsvarande
  •                                         Vanan att arbeta med problemlösning och felsökning i din arbetsvardag

 

Meriterande är även om du har:

  •                                         Erfarenhet av arbete i verkstad och service av el- motorer

 

 

Om oss

Vi är ett globalt team på 22 000 personer som är enade runt ett gemensamt mål; att skapa lösningar för världens vattenutmaningar. Visste du att vi levererar produkter till de Olympiska spelen? Visste du att de spektakulära minnesfontänerna vid Ground Zero i New York drivs av våra produkter? Visste du att våra produkter hjälper flera av Kinas största städer att ta vara på de stora mängder vatten som regnar ner under tyfonsäsongen? Visste du att Flumrider och Colorado på Liseberg är byggda på våra produkter? Vårt arbete är inriktat på att utveckla nya tekniker som förbättrar hur vatten används, bevaras och återanvänds i framtiden. Våra produkter och tjänster förflyttar, behandlar, analyserar, övervakar och återför vatten till miljön för allmännyttiga företag, industri, bostäder och kommersiella byggnader.
 

Serviceorganisationen finns på 12 platser i Sverige, från Gällivare i norr till Malmö i söder. Tillsammans med våra kvalitetsprodukter ger vår serviceorganisation våra kunder en garanterat långsiktig lösning för deras pumpbehov. Vi hjälper kunderna med bland annat: Reparationer av produkter, installationer, idriftsättningar, montage, svetsjobb samt el & automatik.
 


Information

Arbetstiden är måndag till torsdag 07:30-16:00 och fredagar 07:30-15:30. Under sommarhalvåret så slutar vi kl. 14:00 på fredagar. Jourtjänster på kvällen/helgen kan förekomma. Vid frågor eller för mer information så är du välkommen att kontakta Daniel Långberg, HR,  070-8227457 eller Kamil Khairandish, Serviceledare, 031-7258966. Ansökan sker via länken men det går också bra att ringa oss direkt och presentera dig närmare.

Fackrepresentant är Mikael Lövås, Unionen, och Rocio Piazuelo-Carrasco, Sveriges Ingenjörer, tel: + 46 8 475 60 00

Vi beräknas kunna ge en återkoppling på din ansökan i mitten av augusti när vi är tillbaka från semestern.

Allas lika värde

Vi vill att människor, oavsett hudfärg, ålder, funktionshinder, sexuell läggning och könsidentitet ska känna sig hemma, inte bara på Xylem, utan överallt i världen. För oss innebär mångfald mer än bara en policy eller en uppsättning metoder. Mångfald är en grundläggande del av vår företagskultur och en nyckel till långsiktigt tillväxt.

Besök oss gärna på www.xylem.com

Apply Now
Apply