Teamleider Service

Service Sales | Dordrecht, The Netherlands, Netherlands
Job Details Apply
Job Details

Sta jij voor en achter je team, wil jij meewerken aan een duurzamere wereld op het gebied van schoon en veilig (drink)water? Dit kan bij Xylem, wordt teamleider van onze afdeling service engineers:

Teamleider Service

Wat ga je doen?
Met 2 storing coördinatoren en 14 service engineers focus jij je als Teamleider Service op het functioneren van jouw team. Jouw team werkt landelijk aan onderhoud en service voor watertechnische installaties zoals waterzuiveringen, pompen en gemalen. Deze installaties staan bij klanten zoals waterschappen, gemeentes, industrie, machinebouwers en attractieparken.
Dit doe je enerzijds door te coachen op het uitvoeren van de werkzaamheden, anderzijds ga je aan de slag met de signalen die je van je medewerkers krijgt. Zo houd je, ook op afstand, een goede relatie met je team en je blijft altijd op de hoogte van technische ontwikkelingen in het werkveld. Je denkt strategisch na over  een efficiënte afdeling, de planning, contracten en vertaalt dit naar de operatie voor uitvoering door de storing coördinatoren.
Dankzij jouw leidinggevende ervaring en de kracht om collega’s mee te krijgen ben jij van onschatbare waarde bij het:Faciliteren van collega’s om hen te laten excelleren en je bent voor hen een luisterend oor;

 • Strategisch plannen en organiseren van de werkzaamheden;
 • Voeren van functioneringsgesprekken waarin je prestaties evalueert en afspraken maakt;
 • Zorgen voor een sterke personele bezetting in samenwerking met HR;
 • Contact onderhouden met onderaannemers en klanten.

Wat bieden wij?

 • Een marktconform salaris, premievrij pensioen en een incentive (bonus) bij goed resultaat van jou en het bedrijf;
 • Auto, 25 vakantiedagen plus 7 roostervrije dagen;
 • Wij horen van collega’s dat er bij ons een sociale en informele werksfeer is. Dit uit zich bijvoorbeeld in een actieve personeelsvereniging, activiteiten buiten het werk en dat we aandacht hebben voor elkaar;
 • Er is veel aandacht voor maatschappelijk verantwoord ondernemen, jij krijgt ruimte om daar aan bij te dragen, zie: http://xylemwatermark.com/

Wat vragen we van jou?

 • Je hebt HBO werk en denkniveau;
 • Leidinggevende ervaring is voor deze functie essentieel;
 • Je bent verbindend en je weet je collega’s mee te nemen.

Xylem: jouw nieuwe werkgever?

De wereld om ons heen verandert. Wij veranderen de wereld om ons heen. Wij zijn Xylem. Boven én onder de grond werken we aan watertechnologie, we zorgen dat je droge voeten houdt en dat je water schoon en veilig is. Wij zijn internationaal het toonaangevende bedrijf voor watertechnologie en ontwikkelen continu door. Deskundig, betrouwbaar en bovenal een plek waar ruim 140 medewerkers met plezier en trots werken in Nederland en vele collega’s ver daar buiten.

Word jij onze nieuwe collega?

Reageer met cv en motivatiebrief via onderstaande ‘solliciteer’ button. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Peter Post Service Manager 06-514 956 05. Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure neem je contact op met Jako van Middelkoop, Human Resources 078 654 8400.

Apply Now
Apply