Servicetekniker

Operations | Stavanger, Norway, Norway
Job Details Apply
Job Details

Vil du hjelpe oss med å bringe samfunnets viktigste næringsmiddel fram til det norske folk?

Rent vann er uten tvil vårt viktigste næringsmiddel. Pumper bringer det fram til forbrukerne. Vann forventes å være tilgjengelig 24 timer i døgnet, 7 dager i uka, 365 dager i året. Det er her vi, og forhåpentlig vis snart også du, kommer inn med vårt utstyr, løsninger og kompetanse. Samtidig er vi ikke snauere enn at vi hjelper våre kunder med å ta hånd om avløpsvannet også. 

Som en del av Norges, mest sannsynlig, beste serviceteam for pumpesystemer vil du som servicetekniker bidra til at vann og avløp håndteres på en stadig smartere og fremfor alt mer bærekraftig måte. Pumper står for ca 10% av klodens energiforbruk. Du, sammen med våre patenterte og energieffektive løsninger, vil hjelpe våre kunder med å redusere forbruket.

Som servicetekniker ved Xylems avdeling i Stavanger blir ingen arbeidsdager like. Våre mange dedikerte og trofaste kunder i Rogaland vet av erfaring at en driftsstans kan ha store kostnader økonomisk, men også for vårt felles miljø. Derfor ønsker de deg raskt på plass når det er behov for feilsøking og feilretting. Den ene dagen er du kanskje på Karmøy, den neste i Egersund for så å jobbe et par dager inne på vårt moderne verksted på Forus, Stavanger.  

Som kollega på filialen vil du jobbe sammen med 23 kunnskapsrike og energiske kolleger, hvorav en er lærling. Sammen med pumpene leverer vi også mye avansert utstyr for væske behandling, regulering, kontroll og overvåkning. Her er det altså utfordringer så det holder innenfor svært mange fagfelt!

 

Vi søker deg som:

 • gjerne har fagbrev som Automatiker. Men la deg ikke skremme, vi skal få deg opp å stå så lenge du har litt erfaring.
 • brenner for å fikse ting for andre, der de er, og gjerne yter litt mer enn en kunne forvente.
 • liker at jobben din er med å løse viktige samfunnsoppgaver og at kunden til tider er helt avhengig av deg
 • ikke trenger hjelp fra Google for å vite hva frekvensomformere, PLS, mengdemålere og cloud styring er
 • trives ekstra godt på farta, tåler en overnatting eller to hjemmefra i ny og ne og som tenker at noen timer i bil bare er deilig.
 • gjerne tar en kaffekopp med kunden for å høre om det er noe mer du kan hjelpe med! Vi synes det er helt topp om du liker å bygge gode og sterke relasjoner med kundene våre
 • helt fint takler en arbeidshverdag som byr på overraskelser og utfordringer, både gode og dårlige


Vi kan tilby:

 • en mengde kolleger med varierende underholdningsverdi, som skaper en skikkelig trivelig hverdag
 • kolleger med kompentanse og fagbrev innen automasjon, rørlegging og mekanisk for å nevne noen. Her vil det for rette kandidat være mulighet å lære litt om alt.
 • penger på konto en gang i måneden
 • egen servicebil, som du kan kjøre helt hjem til døra
 • masse opplæring og utvikling: vi skal lære deg alt vi kan om pumper og pumpesystemer
 • en helseforsikring som bidrar til å ta vare på kroppen, eller hodet uten at lommeboka lider
 • en meningsfull og utfordrende jobb med mulighet for å styre dagen selv
 • mye kundekontakt som vil gi deg et stort nettverk i bransjen

Vi kan for øvrig legge til at verdiene våre er respekt, ansvar, integritet og kreativitet.

Om Xylem

Xylem er et ledende vannteknologiselskap med base i USA. Vi har forpliktet oss til å "løse vann" ved å skape innovative og smarte teknologiløsninger for å møte verdens behov for vann, avløpsvann og energi.

I Norge er Xylem Water Solutions det største spesialfirmaet innen pumping, vannteknologi og væskehåndtering. Vi er over 160 ansatte fordelt på 9 filialer og hovedkontoret på Kjeller utenfor Oslo. Xylem er markedsleder i områdene kommunalt VA og havbruk, og vi har i tillegg store markedsandeler innen VVS, olje og gass og landbasert industri.

På verdensbasis har Xylem over 17 000 ansatte og en omsetning på 50 milliarder kroner. Vi er både kvalitets- og miljøsertifisert.

Xylems varemerker omfatter blant annet: Flygt, Lowara, Godwin, Wedeco og Sanitaire. Vi er også norsk distributør av produkter fra ITT Goulds.

Apply Now
Apply