Service technician

Engineering | Tomasjord, Norway, Norway
Job Details Apply
Job Details

 

Xylem Water Solutions er Norges største spesialfirma i pumping, vannteknologi og væskehåndtering. Vi er 137 ansatte fordelt på 9 filialer og hovedkontoret i Oslo. Xylem er markedsleder i områdene kommunalt VA og havbruk, og vi har i tillegg store markedsandeler innen VVS, olje og gass og landbasert industri.

På verdensbasis har Xylem over 19 000 ansatte og en omsetning på 50 milliarder kroner. Verdiene våre er Respekt, Ansvar, Integritet og Kreativitet. Vi er både kvalitets- og miljøsertifisert.

Xylems varemerker omfatter blant annet: Flygt, Lowara, Godwin, Wedeco og Sanitaire. Vi er også norsk distributør av produkter fra ITT Goulds.

 

Vi søker en dyktig og serviceorientert tekniker med erfaring innen elektro og automasjon

Xylem Norge AS er i god vekst og vi trenger din kompetanse for å løfte oss videre. Arbeidssted vil være på vår filial i Tromsø.

Du vil jobbe med montering og service på pumper og utstyr, men med spesiell fokus på våre styringer. Dette innebærer at du vil jobbe med servicekontrakter, igangkjøringer/oppstart av nye anlegg, div. programmering, feilsøking og oppdateringer etc. Vi vil selvfølgelig sørge for nødvendig opplæring. Servicedistriktet er hos våre kunder i nordre Nordland, Troms, Finnmark og Svalbard.

Bakgrunn:

For å lykkes i denne rollen har du erfaring innen elektro og automasjon, gjerne fagbrev. Relevant utdannelse til denne stillingen kan være motormann/maskinsjef, landbruksmekaniker eller industri/automasjonsmekaniker. Arbeidserfaring kan kompensere for manglende fagbrev. Du må kunne kommunisere godt på norsk, både muntlig og skriftlig.

Personlige egenskaper:

Vi søker deg som er serviceinnstilt og fleksibel. Arbeidet vil i all hovedsak foregå ute hos kunde. Du bør derfor trives med en betydelig grad av kundedialog og en del reising må påberegnes. Du trives med å jobbe selvstendig men kan også jobbe godt i et team. I tillegg har du høy arbeidskapasitet og du vil være en naturlig støttespiller for kunder og kolleger.

Hvorfor Xylem?

Vi er opptatt av at våre ansatte skal trives hos oss! Xylem er en IA-bedrift, med gode pensjons- og forsikringsordninger som sikrer deg og din familie. Vi satser på våre ansatte og jobber kontinuerlig med kompetanseheving og utvikling. Som en del av et globalt firma vil du få unike utviklingsmuligheter både i Norge og internasjonalt.

Vil håper du vil bli en del av vårt team!

 Applikasjon

Vennligst søk via: https://www.xylem.com/en-us/careers/career-opportunities/service-technician

Hvis du har spørsmål, er du velkommen til å kontakte Leila Sayyad, bedriftsrekrutterer, leila.sayyad@xyleminc.com eller  Serviceleder Kent Stian Garden på Tlf. 94838280

Apply Now
Apply

There was a problem...

Install for this language not supported at the moment. Please try again later.