Service Engineer (Oost-Nederland)

Operations | Dordrecht, The Netherlands, Netherlands
Job Details Apply
Job Details

 

Wil jij graag werken aan het preventief en incidenteel correctief onderhouden van diverse pomp- en waterinstallaties? Dit kan binnen een bedrijf met gerenommeerde en betrouwbare naam in de markt. Spreekt je dit aan? Dan ben jij degene die wij zoeken! Xylem is namelijk voortdurend op zoek naar enthousiastelingen voor de baan van:

 

Service Engineer (Oost-Nederland) 

 

Wat ga je doen?

 

Kijk je liever dan je leest? Bekijk onze vacaturevideo: bit.ly/2LHuSoL

 

Voor jou als Service Engineer zijn service en onderhoud aan installaties de uitdaging om deze op een juiste manier op te lossen. Hierbij heb je zowel elektrotechnische en werktuigbouwkundige kennis nodig.

Je werkt zelfstandig vanuit huis doet preventief onderhoud en een incidenteel een gedeelte storingen en reparaties aan waterinstallaties zoals gebouw gebonden installaties en (riool)gemalen. Klanten zijn de overheid, waterschappen, industrie en de utiliteit.

Je krijgt de vrijheid en verantwoordelijkheid om te zorgen voor een optimale klanttevredenheid. Dit doe je door enerzijds de kwaliteit van je werk, als het onderhouden van contact met de klant over jouw voortgang van het werk, vervolg acties en adviezen. Je bent tevens verantwoordelijk voor de werkzaamheden die door derden, in opdracht van Xylem, op locatie worden uitgevoerd en je geeft training on the job aan derden. Groei jij door naar de functie Allround Service Engineer? Dan los jij tevens alle complexe voorkomende storingen en reparaties op en wordt je ongeveer 1 keer in de tien weken ingepland voor een storingsdienst. Uiteraard krijg je een passende vergoeding voor het draaien van deze storingsdiensten. 

 

Wat bieden wij?

  • een zelfstandige functie met veel vrijheid, waarbij je deel uit maakt van een enthousiast en deskundig team;
  • een uitgebreide interne opleiding om Xylem en haar producten te leren kennen: we hebben een eigen werkplaats waar je in het begin uitgebreid aan de slag kan om met onze producten te ontdekken;
  • ruimte voor zelfontplooiing en vakgerichte opleidingsmogelijkheden / trainingen;
  • binnen Xylem heerst een prettige en informele werksfeer waarin je je snel thuis voelt;
  • Een prima pakket arbeidsvoorwaarden, waaronder premievrije pensioenopbouw, extra roostervrije dagen (7) naast jouw 25 vakantiedagen, de mogelijkheid om flexibel te werken (tijd voor tijd regeling/thuiswerk) alsmede een jaarlijkse incentive bonus (op dit moment 8,3% bij 100% halen van de doelstellingen).

 Wat vragen we van jou?

Je bent een enthousiaste vakspecialist, maar vooral een nieuwsgierige professional die alles wil weten over branche, technieken en uitdagingen waar onze klanten mee te maken hebben. Jij wacht niet af, maar pakt de regie en én de verantwoordelijkheid en lost het probleem op. Verder neem je mee:

  • Afgeronde MBO opleiding richting elektrotechniek of werktuigbouwkunde;
  • Kennis van besturingstechniek en schakelschema’s;
  • Idealiter 2 jaar relevante ervaring in de functie van service engineer. Net van school en leergierig? Ook dan ontvangen wij je sollicitatie graag!

Xylem: jouw nieuwe werkgever?

De wereld om ons heen verandert. Wij veranderen de wereld om ons heen. Wij zijn Xylem. Boven én onder de grond werken we aan watertechnologie, we zorgen dat je droge voeten houdt en dat je water schoon en veilig is. Wij zijn internationaal het toonaangevende bedrijf voor watertechnologie en ontwikkelen continu door. Deskundig, betrouwbaar en bovenal een plek waar ruim 140 medewerkers met plezier en trots werken in Nederland en vele collega’s ver daar buiten.

 

Word jij onze nieuwe collega?

Reageer met cv en motivatiebrief rechtstreeks naar Cindy.Naberman@xylem.com . Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure neem je contact op met Cindy Naberman, Human Resources 06-57101242.

 

Apply Now
Apply