Installatiemonteur BBL

Operations | Dordrecht, The Netherlands, Netherlands
Job Details Apply
Job Details

Volg jij een opleiding elektrotechniek of mechatronica en wil je het vak van monteur leren? Kom dan werken bij Xylem in Dordrecht, een erkend leerbedrijf dat meer dan 20 studenten per jaar aanneemt voor stages en werken leren!

 

BBL student elektrotechniek of mechatronica (Dordrecht, Zuid-Holland)

 

Wat ga je doen?

Als BBL’er krijg je de kans om samen met een ervaren service engineer gedurende een periode mee te lopen en mee te werken. We willen jou opleiden tot een professional en een vakvolwassen service engineer.

 

Maar wat doet een service engineer bij Xylem? Voor een service engineer vormt onderhoud en storingen aan onze installaties de uitdaging om deze op een juiste manier op te lossen. Hierbij heb je voornamelijk elektrotechnische en de basis van werktuigbouwkundige kennis nodig.

Dagelijks werk je samen met de ervaren service engineer, je werkt zelfstandig vanuit huis, wordt opgepikt en ga dan met z’n tweeën aan het werk. Je voert (preventief en correctief) onderhoud uit aan waterinstallaties zoals gebouw gebonden installaties en (riool)gemalen. Klanten zijn overheid, waterschappen, industrie en de utiliteit.

Je krijgt de vrijheid en verantwoordelijkheid om te zorgen voor een optimale klanttevredenheid. Dit doe je door enerzijds de kwaliteit van je werk, als het onderhouden van contact met de klant over jouw voortgang van het onderhoud, vervolg acties en adviezen. Je bent tevens verantwoordelijk voor de werkzaamheden die door derden, in opdracht van Xylem, op locatie worden uitgevoerd en je geeft training on the job aan derden. Eénmaal in de drie maanden heb je een week storingsdienst.

 

Team Operations & Service Benelux

Het volledige team in Dordrecht bestaat uit ca. 150 enthousiaste medewerkers. Het team Operations & Service bestaat uit ca. 70 medewerkers en is onderverdeeld in 2 rayonteams, operations, servicecoördinatie, werkplaats en customer support.

 

Wat bieden wij?

  • een zelfstandige functie met veel vrijheid, waarbij je deel uit maakt van een enthousiast en deskundig team;
  • een uitgebreide interne opleiding om Xylem en haar producten te leren kennen;
  • ruimte voor zelfontplooiing en vakgerichte opleidingsmogelijkheden / trainingen;
  • binnen Xylem heerst een prettige en informele werksfeer waarin je je snel thuis voelt en er is veel aandacht voor maatschappelijk verantwoord ondernemen;
  • uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een goede onkostenvergoeding, premievrijpensioen en een incentiveregeling.

 

Wat heb jij te bieden?

  • Een MBO-diploma of gelijkwaardig in de richting van elektrotechniek of werktuigbouwkunde;
  • Ervaring in een functie als service monteur;
  • Affiniteit met besturingstechniek en kennis van en ervaring met pompen is een pre;
  • Een goede motivatie!

 

Xylem: jouw nieuwe werkgever?
De wereld om ons heen verandert. Wij veranderen de wereld om ons heen. Wij zijn Xylem. Boven én onder de grond werken we aan watertechnologie, we zorgen dat je droge voeten houdt en dat je water schoon en veilig is. Wij zijn internationaal het toonaangevende bedrijf voor watertechnologie en ontwikkelen continu door. Deskundig, betrouwbaar en bovenal een plek waar ruim 140 medewerkers met plezier en trots werken in Nederland en vele collega’s ver daar buiten.

 

Word jij onze nieuwe collega?

Reageer met cv en motivatiebrief via onderstaande ‘solliciteer’ button. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Alexander Vis, 06-53419500. Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure neem je contact op met Jako van Middelkoop, Human Resources 078 654 8400.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

 

Apply Now
Apply