It looks like you are coming from United States, but the current site you have selected to visit is United Kingdom. Do you want to change sites?

Yes, please. No. Keep me on the current site.

Installatie Monteur (watertechniek)

Operations | Dordrecht, The Netherlands, Netherlands
Job Details Apply
Job Details

Heb jij gevoel voor techniek en wil jij met jouw kennis en kunde diverse installaties plaatsen in onze wereld van water? Xylem zoekt ter versterking van onze organisatie een:

Installatie Monteur
(Fulltime – Dordrecht)

Wat ga je doen?

Als installatiemonteur plaats, installeer en sluit jij onze water gerelateerde installaties en producten aan door heel Nederland. Je werkt vanuit Dordrecht en gaat met één of meerdere collega’s samen naar de projecten. Daarnaast werk je met een project engineer van Xylem en de aannemer ter plaatse nauw samen. Voor, gedurende en na de installatiewerkzaamheden blijf je nauw in contact met onze klanten betreffende uit te voeren werkzaamheden. Installaties waar je mee te maken krijgt zijn bijvoorbeeld: poldergemalen, rioolgemalen, tunnelgemalen en waterzuiveringen. Klanten waar je voor werkt zijn overheden, waterschappen, recreatie, industrie en utiliteit. Je krijgt de vrijheid en verantwoordelijkheid om te zorgen dat de klus geklaard wordt en test en controleert de geplaatste apparatuur of deze werkt zoals verwacht. Uiteraard is jouw veiligheid daarbij leidend voor ons en treffen wij de nodige veiligheidsvoorschriften.

Wat bieden wij jou als Installatiemonteur

Je kunt jouw kennis en ervaring inzetten voor unieke water technische projecten die je bij geen enkele andere organisatie tegenkomt. Je komt terecht in een hecht en informeel team van professionals, waar we elkaar durven aanspreken, maar ook altijd steunen en luisteren. Daarnaast kun je rekenen op:

  • Een goed salaris, netto onkostenvergoeding, premievrijpensioen en een interessante jaarlijkse prestatiebonus (op dit moment 8,3% van het jaarsalaris incl. vakantiegeld bij 100% halen van de doelstellingen).;
  • Een jaarcontract met daarna een vaste aanstelling;
  • 25 vakantiedagen + 7 collectieve roostervrije dagen;
  • Diverse opleidingsmogelijkheden en in onze eigen werkplaats kunnen wij jou van alles leren over onze producten!

Wat vragen we van jou?

Je bent een enthousiaste vakspecialist, en vooral een nieuwsgierige persoon die alles wil weten over een branche, de technieken en de uitdagingen waar onze klanten mee te maken hebben in onze wereld van water. Verder neem je mee:

  • MBO diploma richting Werktuigbouwkunde, basiskennis elektrotechniek is een pré, of gelijkwaardig door jouw ervaring;
  • Groot rijbewijs i.v.m. bediening van onze vrachtwagen met kraan is een must (geen groot rijbewijs maar sta je ervoor open om dit te halen? haal je groot rijbewijs bij ons!);
  • Flexibiliteit en inzet om het werk af te maken, we kunnen je niet beloven elke dag om 17.00 uur thuis te zijn. Daarnaast kan het voorkomen dat we vragen om bij werkzaamheden uit de regio te overnachten. Uiteraard wordt je hotel en alles netjes geregeld en ontvang je een extra onkostenvergoeding.

Xylem: jouw nieuwe werkgever?

De wereld om ons heen verandert. Wij veranderen de wereld om ons heen. Wij zijn Xylem. Boven én onder de grond werken we aan watertechnologie, we zorgen dat je droge voeten houdt en dat je water schoon en veilig is. Wij zijn internationaal het toonaangevende bedrijf voor watertechnologie en ontwikkelen continu door. Deskundig, betrouwbaar en bovenal een plek waar ruim 140 medewerkers met plezier en trots werken in Nederland en vele collega’s ver daar buiten.

Word jij onze nieuwe collega?

Reageer met cv en motivatiebrief via de ‘solliciteer’ button. Meer informatie is daarnaast te vinden op onze www.werkenbijxylem.nl werken bij website. Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure neem je contact op met Robin Kras, Human Resources 078 654 8522 of via robin.kras@xylem.com.

Apply Now
Apply