It looks like you are coming from United States, but the current site you have selected to visit is United Kingdom. Do you want to change sites?

Yes, please. No. Keep me on the current site.

Account Manager Overheden (Oost-Nederland)

Sales | Dordrecht, The Netherlands, Netherlands
Job Details Apply
Job Details

Samen werken met ruim 140 collega’s in Nederland aan duurzame en innovatieve projecten met watertechnologie? Daarnaast verantwoordelijk zijn voor het sales proces en technische advies bij onze overheidsklanten in de regio Oost Nederland? Dat kan bij Xylem!

Accountmanager Overheden (regio Oost Nederland)

Wat ga je doen?

Als accountmanager ga je aan de slag voor Xylem, internationaal één van de meest duurzame bedrijven (opgenomen in de Sustainability World Index) met een sterke financiële positie (waarde bedrijf in vier jaar verdubbeld) en niet te vergeten in een vakgebied, watertechnologie, dat fundamenteel is voor Nederland.

Het transport van (afval)water door middel van pompen, gemalen en besturingstechniek vormt de kern waar jij voor gaat. Je zoekt naar mogelijkheden om onze oplossingen en systemen te adviseren en te verkopen. Jouw focus ligt op de overheid in de regio Oost Nederland.

Xylem is een bekende naam in de markt en een marktaandeel van meer dan 50%. Jouw focus zal zijn om de bestaande klanten te bedienen en nieuwe klanten te acquireren. Een gedeelte van je sales zal via aanbestedingen gaan en een gedeelte via directe en indirecte verkoop. Technisch werk je nauw samen met de inside sales en projectenorganisatie die jou ondersteunt en indien nodig de fabriek. Jij bent de regisseur in de communicatie met jouw klant.

Wat bieden wij jou als Accountmanager?

Je kunt jouw kennis en ervaring inzetten voor unieke water technische vraagstukken die je bij geen enkele andere organisatie tegenkomt. Je komt terecht in een hecht sales team, waar we elkaar durven aanspreken, maar ook altijd steunen en luisteren. Daarnaast kan je rekenen op:

  • Een goed salaris met bij goed functioneren jaarlijks een verhoging, een premievrijpensioen, een interessante incentive/winstdeling (13% van het jaarsalaris bij 100% halen van doelstellingen) en een auto van de zaak.
  • 28 vakantie + 7 roostervrije dagen + uitgebreide vergoedingen;
  • Diverse ontwikkelingsmogelijkheden zowel qua functies (key-account of senior account manager) als qua opleidingen (op basis van behoeftes en noodzaak)
  • Een werkgever die ook de focus heeft op Maastchappelijk Verantwoord Ondernemen met bijvoorbeeld ons eigen Corporate Social Responsibility programma Watermark (https://www.xylem.com/en-us/watermark/

Wat vragen we van jou?

Je bent een enthousiaste vakspecialist, maar vooral een nieuwsgierige professional die alles wil weten over branche, technieken en uitdagingen waar onze klanten mee te maken hebben. Je weet actuele kennis te koppelen aan krachtige commerciële vaardigheden. Jij wacht daarbij niet af, maar pakt de regie en én de verantwoordelijkheid voor de juiste watergerelateerde oplossing voor onze klanten. Verder neem je mee:

  • Afgeronde HBO opleiding in een technische of commerciële richting;
  • Minimaal 4 jaar ervaring in een sales buitendienst functie (met technische affiniteit);
  • Aantoonbaar succes in acquisitie en uitbreiden markt aandeel;
  • Je woont in de regio Oost Nederland.

Xylem: jouw nieuwe werkgever?

De wereld om ons heen verandert, we krijgen te maken met nieuwe uitdagingen op het gebied van klimaat en milieu. Het ene moment ervaren wij water als overlast, het volgende moment als schaarste.

Wij zijn Xylem. Boven én onder de grond werken we aan watertechnologie. Wij zorgen dat je droge voeten houdt en dat jouw water schoon en veilig is. Internationaal zijn wij een markt leidend bedrijf voor watertechnologie en ontwikkelen continu door. Deskundig door innovatie en ervaring, betrouwbaar door te doen wat we zeggen, zorgzaam door samen te werken aan een wereld zonder waterproblemen. Dit doe je niet alleen, maar samen met ruim collega’s in Nederland en vele collega’s daar buiten.

Word jij onze nieuwe collega?

Wij komen graag met jou in contact! Upload nu je motivatiebrief en CV door op de ‘solliciteer’ button te klikken.  Meer Informatie kun je opvragen bij Robin Kras, Corporate Recruiter, +31 78 654 8522.

 

Apply Now
Apply