Storingscoordinator

Operations | Dordrecht, The Netherlands, Netherlands
Job Details Apply
Job Details

 

 

Krijg jij energie van het coördineren en plannen van de storings- en onderhoudswerkzaamheden? Ben jij in staat de prioriteiten te stellen en heb je plezier in het contact met onze klanten en onze monteurs in heel Nederland in onze wereld van water(technologie)? Dan zijn we op zoek naar jou!

 


Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een

Planner / Storingscoördinator (Dordrecht)

 

Wat ga je doen?

Xylem is marktleider op het gebied van pompinstallaties die worden ingezet voor het verplaatsen van (riool) water. Deze installaties bestaan uit een mechanisch en elektrisch gedeelte en worden onderhouden door 17+ service engineers. Ondanks de hoge kwaliteit van onze installaties en de dienstverlening dient er onderhoud gepleegd te worden en ontstaan er storingen die zo efficiënt mogelijk moeten worden verholpen door onze eigen service engineers of servicepartners door heel Nederland. Hier kom jij om de hoek kijken!

 

Met een fris humeur neem je de telefoon op. Je eerste klant wil graag een storing melden. Geen probleem! Je verwerkt de informatie in het systeem en vraagt door om een goede inschatting te kunnen maken van het probleem. De volgende beller is een collega die wil weten wanneer de onderdelen zijn verstuurd om een reparatie te kunnen uitvoeren.

 

In deze veelzijdige functie fungeer je samen met je collega de schakel tussen klant, servicemonteurs en service-partners in heel Nederland. Naast het opzetten van de reguliere planning van het onderhoud, komen alle storingen aan onze pompinstallaties bij jou telefonisch of per mail binnen. Jij vraagt door en doet een inschatting van de prioriteit om vervolgens de storing uit te zetten in het veld. Uiteraard houd je daarbij rekening met de reguliere planning: Waar zouden wij het beste een monteur of service partner vandaan kunnen halen?


De klant en de service monteurs zijn hierom jouw belangrijkste gesprekspartners. Organiseren en puzzelen is aan jou wel toevertrouwd. Door jouw constructieve wijze van communiceren en plannen kunnen klant en collega’s op je rekenen. Uiteraard regel jij ook de juiste middelen en materialen om de storingen op te lossen, je bewaakt de voortgang en communiceert tijdig met de klant en de monteurs over restwerkzaamheden.

 

Wat bieden wij?

  • Uitdagend werk om helemaal in op te gaan samen met de interne organisatie en onze klanten/servicepartners, zodat je af en toe vergeet dat je aan het werk bent;
  • Binnen Xylem heerst een goede werksfeer en is er vers fruit en een gezellige kantine. En heb je zin in een potje tafeltennis of tafelvoetbal met je collega's? Daag je (toekomstige) collega’s dan eens uit!;
  • Een prima pakket arbeidsvoorwaarden, waaronder premievrije pensioenopbouw, flexibele werktijden, in beginsel 32 vakantiedagen (25 + 7 collectief) en een leuke bonus van 8,3% van het jaarsalaris bij 100% halen van de doelstellingen!


Wat heb jij te bieden?

  • Minimaal een afgeronde MBO-opleiding;
  • Je hebt ervaring met elektrotechniek/installatietechniek/mechanische techniek vanuit een ondersteunende of uitvoerende positie, of hebt de wil om dit te leren;
  • Je staat stevig in je schoenen, kunt goed plannen en organiseren, bent oplossingsgericht en communicatief sterk.


Word jij onze nieuwe collega?

Wil je eerst liever een dagje meelopen om een beter beeld te krijgen van de functie, laat het ons weten!

 

Wil je meteen solliciteren, reageer dan met je cv en jouw motivatie via onderstaande ‘Solliciteer’ button. Kijk ook eens op onze www.werkenbijxylem.nl website voor aanvullende informatie over Xylem als werkgever of over onze medewerkers. Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Cindy Naberman, Corporate Recruiter via cindy.naberman@xylem.com of via 06-57101242.

 


Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Apply Now
Apply