It looks like you are coming from United States, but the current site you have selected to visit is Malaysia. Do you want to change sites?

Yes, please. No. Keep me on the current site.

CNC-operatör

Operations | Emmaboda, Sweden, Sweden
Job Details Apply
Job Details

 

Erfaren CNC operatör till Emmaboda

Xylem |’zīləm|

 

1) En vävnad i växter som suger upp vatten från rötterna;

2) ett ledande bolag för vattenteknologi.

 

Vi är ett globalt team som är enade runt ett gemensamt mål; att skapa avancerade teknologiska lösningar för världens vattenutmaningar. Vårt arbete är inriktat på att utveckla nya tekniker som förbättrar hur vatten används, bevaras och återanvänds i framtiden. Våra produkter och tjänster förflyttar, behandlar, analyserar, övervakar och återför vatten till miljön för allmännyttiga företag, industri, bostäder och kommersiella byggnader. Xylem är också ledande inom smart mätutrustning, nätverksteknik och avancerade analytiska instrument för vatten-, el och gas. Vi har starka långvariga relationer med kunder i över 150 länder som känner oss genom vår starka kombination av ledande varumärken och applikationsexpertis med en kraftig inriktning på att utveckla mångsidiga, hållbara lösningar.

 

Om du tycker det låter spännande och vill vara med att lösa jordens vattenförsörjning, hör av dig!

 

Produktionssiten i Emmaboda är den största inom Xylem-koncernen och vi är idag cirka 1150 anställda. I tillverkningen ingår alla moment från gjutning fram till färdig produkt. På siten finns det förutom kärnverksamheten inom produktion även distributionscenter, finansavdelning, produktutveckling, IT, HR med mera. Tryck här för en kort film om vår verksamhet i Emmaboda. 

Om tjänsten


Som maskinoperatör i en produktionsgrupp arbetar du i en modern maskinpark med CNC-maskiner i direkt produktion, huvudsakligen i fleroperationsmaskiner och svarvar. Du är också delansvarig i frågor som rör produktionsteknik, planering, materialhantering och utvecklingsarbete.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Arbetstiderna är skiftgång.

 

Om dig

Vi söker dig som har ett stort tekniskt intresse och drivs av att jobba med ständiga förbättringar för att utveckla dig själv och teamets leverans.

          Vi söker dig som har mångårig erfarenhet av datorstyrd produktion inom skärande bearbetning.

          Du har en gymnasieexamen inom ett tekniskt område och det är meriterande om du har ett grönt eller blått certifikat inom skärande bearbetning.

 

Personliga egenskaper
Som person känner du igen dig i våra kärnkompetenser - att sträva efter ständiga förbättringar, att inspirera till ansvarstagande och att samarbeta över gränserna - vilka är en bidragande faktor till företagets framgång.

Du utför alltid ditt arbete med högsta krav på säkerhet, miljö, leveranssäkerhet och kvalitet med kunden i fokus.

Då vi verkar i en internationell miljö är det viktigt att du förstår både svenska och engelska i tal och skrift.

 

 

Kontakt och ansökan
 

 

Vid frågor, eller för mer information om tjänsten, vänligen kontakta rekryterare Leila Sayyad på leila.sayyad@xylem.com

 

Representant för IF Metall på Xylem är Gert Nylander, 0471–24 72 41

 

Urval sker löpande, skicka därför in din ansökan snarast, dock senast den 15 november. Välkommen med din ansökan!

 

Apply Now
Apply