Sales Engineer Industry

Sales | Glostrup, Denmark, Denmark
Job Details Apply
Job Details

 Salgsingenør hos Xylem til industrien

 

Xylem er en af verdens førende vandteknologiske virksomheder med passion for "solving water" ved at udvikle og sælge innovative og smarte teknologiløsninger for at opfylde verdens vand-, spildevands- og energibehov.

Xylem er med sin brede produktsortiment rigtig godt positioneret til fremtidens udfordringer. F.eks. Vores verdenskendte Flygt spildevandspumper og mixere, Lowara pumper, Wedeco UV og Ozon til vandbehandling og ikke mindst med vores digitale løsninger

Vores nye kollega skal varetage en kendt kundeportefølge som vi har en ambition om skal vokse, det er lige fra store danske industri koncerner, til offentlige miljø virksomheder samt en del OEM kunder.

Vores fokus er på Vindenergi, Biogas, Power to X samt generelle forbedringer til industrien.
 

Vi har haft stor vækst de seneste år i Danmark, og vi har store ambitioner om forsat vækst. Derfor mangler vi endnu en kollega i industriteamet.

Om Jobbet som industrisælger

 • Salg og teknisk rådgivning af pumper, løsninger til industrikunder med pumpeteknik som fokus i industrisegmentet.
 • Opsøgende salgsarbejde med henblik på at få nye kunder.
 • Udbygning af det eksisterende kundegrundlag.
 • Tilbud, opfølgning og booking af egne møder.

Hos Xylem kan du få:

 • Et spændende job i en velfunderet virksomhed med et stort kundegrundlag.
 • Et professionelt og uformelt arbejdsklima præget af et godt humør.
 • Et højt fagligt niveau og løbende sparring med erfarne kollegaer.
 • Grundig oplæring i dimensionerings værktøjer m.m.
 • Nogle rejsedage til kurser og messer.

Din baggrund

 • Måske er du uddannet maskinmester, M-ingeniør eller bare har en solid håndværksmæssig baggrund og en rigtig god sælger med teknisk flair.
 • Du er en selvstændig, målrettet og energisk sælger med en god situationsfornemmelse, der kan kommunikere på alle niveauer.
 • Du kan åbne døre, og trives med at finde nye kunder. 
 • Du har en struktureret tilgang til planlægning og rapportering.
 • Det vil være et plus hvis du har erfaringer med pumpesystemer.
 • Taler og skriver engelsk

  

Hvorfor bør du vælge os som arbejdsgiver?

Xylem er et globalt selskab som er en central aktør i den grønne udvikling, og gennem et job i Xylem Danmark vil du kunne være med til at sætte dit præg på, hvordan vi kan arbejde smartere med vand og teknisk vand i Danmark

Vores arbejdsmiljø er præget af en flad struktur, en afslappet og uformel tone med humor og højt til loftet. Som nyansat vil du opleve en imødekommenhed og varm velkomst, og du vil kun bruge kort tid på at føle dig hjemme.  Vi støtter hinanden og ønsker at vore ansatte skal lykkes.

Du vil kunne styre din egen arbejdsdag, og du vil kunne arbejde hjemmefra i et vist omfang.

Udover at du får en attraktiv løn, bliver du omfattet af en bonusordning, firmabil ogr dækket både telefon og bredbånd. Vi har pensions- og forsikringsordninger som sikre dig både som pensionist og hvis ulykken er ude. Vi har også helbreds, tandlæge- og behandlingsforsikringer. Vi har ingen præferencer for alder eller køn.

Synes du dette er spændende

Vil du vide mere om stillingen er du velkommen til at kontakte Salgschef for Industri Lars Therkildsen29126631 eller søg direkte på linket i stillingsopslaget.

Vi gennemfører løbende ansættelsessamtaler, så send din ansøgning til os snarest - men senest mandag den 13. februar 2023. Stillingen er til besættelse hurtigst muligt – men vi venter gerne på den rette. Vi behandler naturligvis din henvendelse og ansøgning fortroligt.

 

Om Xylem
I Danmark er Xylem Water Solutions er vi blandt de største specialfirmaer indenfor pumpning, vandteknologi og vædskehåndtering. Vi er mere end 100 ansatte fordelt på 4 filialer og hovedkontoret i Glostrup.

På verdensplan har Xylem over 17 000 ansatte og en omsætning på 50 milliarder kroner. Vi er både kvalitets- og miljøcertificeret.
 

Xylems varemærker omfatter blandt andet: Flygt, Lowara, Godwin, Wedeco, Sensus og Sanitaire.

Xylem deltager i flere sociale programmer såsom UNICEF & Xylem WATERMARK. Det er programmer der har til formål at give international uddannelse og adgang til rent vand for sikre sundhed og ligestilling mellem kønnene. Medarbejdere i Danmark har mulighed for deltage i frivilligt arbejde i arbejdstiden i et vist omfang.

 

Apply Now
Apply