Sommarjobb Xylem Emmaboda 2024

Operations | Emmaboda, Sweden, Sweden
Job Details Apply
Job Details

Sommarjobb Xylem i Emmaboda 2024   

Xylem |’zīləm|   

    

1) En vävnad i växter som suger upp vatten från rötterna;   

2) ett ledande bolag för vattenteknologi.   

    

Vi är ett globalt team som är enade runt ett gemensamt mål; att skapa avancerade teknologiska lösningar för världens vattenutmaningar. Vårt arbete är inriktat på att utveckla nya tekniker som förbättrar hur vatten används, bevaras och återanvänds i framtiden. Våra produkter och tjänster förflyttar, behandlar, analyserar, övervakar och återför vatten till miljön för allmännyttiga företag, industri, bostäder och kommersiella byggnader. Xylem är också ledande inom smart mätutrustning, nätverksteknik och avancerade analytiska instrument för vatten-, el och gas. Vi har starka långvariga relationer med kunder i över 150 länder som känner oss genom vår starka kombination av ledande varumärken och applikationsexpertis med en kraftig inriktning på att utveckla mångsidiga, hållbara lösningar. För mer information besök www.xylem.com   

   

Produktionssiten i Emmaboda är den största inom Xylem-koncernen och vi är idag cirka 1300 anställda. I vår moderna produktionsanläggning sker tillverkningen av pumpar och mixrar. I tillverkningen ingår alla moment från gjutning fram till färdig produkt. På siten finns det förutom kärnverksamheten inom produktion även distributionscenter, finansavdelning, produktutveckling, IT, HR med mera.    

 Tryck här för en kort film om vår verksamhet i Emmaboda.      

    

    

Arbetsbeskrivning   

Xylems produktionsenhet i Emmaboda är organiserad utefter funktioner i tillverkningsprocessen. Varje funktion är specialiserad på delar av våra processer och här sker komplett tillverkning av våra produkter. Ansvaret gäller hela tillverkningen - från order till leverans.   

Vi söker semestervikarier till flera olika verksamhetsområden med stor variation på arbetsuppgifter, både för tillverkning och våra administrativa stödfunktioner. Exempelvis:   

maskinbearbetning, montering, gjuteriarbete, elmotortillverkning, truckförare, produktionsplanering, logistik och underhåll.   

Vi söker också semestervikarier som vill jobba på vårt logistikcenter där man bland annat kan jobba med orderbehandling, materialhantering, materialförsörjning och transportplanering.   

Likväl söker vi semestervikarier till våra administrativa stödfunktioner, exempelvis ekonomiavdelningen. 

Var noga med att fylla i vilket område du är intresserad av att jobba inom i din ansökan.

   

Arbetstiderna kan variera beroende på placering, dagtid eller skift.   

Erfarenhet & Kvalifikationer   

Vi söker främst dig som studerar på gymnasium, högskola eller universitet alternativt har du relevant arbetserfarenhet. Sökande med relevant utbildning för vår verksamhet prioriteras. Vi ställer inga krav på att du ska ha tidigare erfarenhet, men det kan vara meriterande beroende på placering.   

Du som söker behöver vara fyllda 18 år när sommarjobbet börjar.

   

Personliga egenskaper   

Vi söker dig som tycker produktion och teknik är spännande, du är nyfiken, vill lära och vill se hur verksamheten fungerar.   

Samtliga medarbetare inom Xylem förväntas leva enligt våra värderingar som är respekt, ansvar, integritet och kreativitet.


   

Vill du söka sommarjobb hos oss?

   

Vi letar efter medarbetare som delar Xylems värderingar och kommer vid första urvalet lägga stor vikt vid ditt personliga brev. Skriv gärna varför du vill arbeta på Xylem och inom vilket område/arbetsuppgift du tror att du skulle trivas bäst och också mellan vilka datum du är tillgänglig för sommarjobbet.   

Startdatum kommer vara under juni månad.


   

Kontakt   

För frågor kontakta Emilia Fridholm, emilia.fridholm@xylem.com eller 0471-24 70 83. Du är välkommen med din ansökan senast den 25/2 2024. Observera att vi endast tar emot ansökningar via vårt webbverktyg.   

Din ansökan kommer att behandlas efter sista ansökningsdag, urvalen till semestervikariaten pågår vanligtvis till slutet av april. Har du inte hört något från oss under maj månad, kommer du tyvärr inte att bli erbjuden semestervikariat hos oss i år.   

Välkommen med din ansökan!


   

www.xylem.com   

   
Apply Now
Apply