It looks like you are coming from United States, but the current site you have selected to visit is Moldova. Do you want to change site?

Yes, please! No, keep me on the current site

Supply Planner

Operations | Emmaboda, Sweden, Sweden
Job Details Apply
Job Details

  

Supply Planner

 

På Xylem arbetar drygt 16 000 personer mot ett gemensamt mål: att skapa innovativa lösningar för världens vattenbehov. Genom att utveckla nya tekniker, förbättrar vi hur vatten används, förvaras och återanv-änds nu och i framtiden. Vi transporterar, renar, analyserar och återför vattnet till naturen och hjälper människor att använda vatten effektivt – hemma, på arbetet, inom industrin och i jordbruket. Vi har mer än 100 års erfarenhet inom vattenteknikområdet och erbjuder en portfölj av ledande produktvaru-märken och expertkunskaper inom en stor mängd applikationer. Vår kompetens har lett till långvariga relationer med våra kunder i mer än 150 länder. Tryck här för en kort film om vår verksamhet. 

 

Till vår centrala logistikfunktion i Emmaboda söker vi nu en Supply Planner till vårt team ’External Supply Planning’.

 

Arbetsuppgifter
I rollen som Supply Planner ansvarar du för anskaffning av externt direktmaterial inom aktuellt produktsegment för produktion och reservdelsförsörjningen på fabriken i Emmaboda. Det innebär att rätt mängd material skall finnas tillgängligt i rätt tid, rätt kvalitet, till rätt totalkostnad till produktion och reservdelsförsörjning.

 

Dina arbetsuppgifter är i huvudsak att anskaffa externt material samt proaktivt arbete för att förhindra störningar i försörjningskedjan till vår produktion. Sköta kommunikationen mellan leverantörer och produktion, verka för att optimera totala kostnaden i försörjningsflödena i aktivt samarbete med leverantörer, vår inköpsfunktion, vår produktion och reservdelslager.

Ansvarig för att följa upp och optimera lagernivåer för respektive sortiment.

Bakgrund
Vi söker dig med lägst högskoleutbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet. God erfarenhet inom produktion och tillverkning är grundläggande. Meriterande är utbildning inom ekonomi, produktionsplanering eller logistik. Vi ser också gärna att du har erfarenhet av Lean manufacturing och av att jobba med förbättringsarbete, gärna i ledande roll. Goda kunskaper i engelska och svenska i såväl tal och skrift är nödvändigt. Flera språk är meriterande.

Personliga egenskaper
Som person är du strukturerad, drivande och självständig. Du är serviceinriktad, kundfokuserad och analytisk. Eftersom tjänsten innefattar såväl interna som externa kontakter krävs det att du har god kommunikations- och samarbetsförmåga; rak och tydlig, samt inspirerar andra att ta ansvar. 

 

Villkor

Tjänsten avser heltid och tillsvidareanställning. Tillträde enligt överenskommelse.

 

Har du frågor är du välkommen att kontakta Mikael Svensson, Supply Planner Manager, 0471-24 72 12 eller Anna Elm, HR Business Partner, 0471-24 7134

 

Sista ansökningsdag är den 16e januari, notera att urvalet av ansökningar sker löpande. Observera att vi endast tar emot ansökningar via vårt webbverktyg.

 

Representant för Unionen är Kenneth Philipsson, representant för Sveriges ingenjörer/Akademikerna är Jenny Johansson, 0471-24 70 00.

 

Apply Now
Apply