It looks like you are coming from United States, but the current site you have selected to visit is Morocco. Do you want to change sites?

Yes, please. No. Keep me on the current site.

Trainee produktionsteknik

Operations | Emmaboda, Sweden, Sweden
Job Details Apply
Job Details

 

 

Xylem |’zīləm|

 

1) En vävnad i växter som suger upp vatten från rötterna;

2) ett ledande bolag för vattenteknologi.

 

Xylem är ett ledande globalt vattenteknikföretag dedikerade för att lösa världens mest utmanande vattenfrågor. Vi är den ledande globala leverantören av effektiva, innovativa och hållbara vattentekniker som förbättrar hur vatten används, hanteras, bevaras och återanvänds. Vi är engagerade i att skapa en organisation av inkludering och mångfald, där alla känner sig delaktiga, respekterade, värderade och sammankopplade, och där alla är fria att ta med sig sina autentiska jag och idéer.

 

Xylems största produktionssite finns i Emmaboda, här är vi 1200 medarbetare. I tillverkningen ingår alla moment från gjutning fram till färdig produkt. Förutom vår tillverkning finns bland annat avdelningar inom kvalitet, utveckling, arbetsmiljö och IT samt vårt distributionscenter.

 

Om du tycker det låter spännande och vill vara med och hjälpa oss #letssolvewater, då vill vi höra från dig! För mer information besök www.xylem.com och klicka här för att se en film om Xylem.

 

Vi erbjuder dig mer än bara "ett jobb"

  • Professionell utveckling – För att främja våra medarbetares kompetens erbjuder vi ett brett utbud av möjligheter för att stödja våra medarbetares professionella utveckling och kontinuerliga lärande.
     
  • Belöningar – Vi erbjuder omfattande program för ersättning, förmåner, erkännande, lärande och utveckling, samt balans mellan arbete och privatliv.
     
  • WatermarkWatermark är vårt program för socialt ansvarstagande som arbetar för allas tillgång till rent vatten, jämställdhet och motståndskraftiga samhällen. Anställda har möjlighet att lära sig och arbeta som volontär i olika vattenrelaterade projekt.

Arbetsbeskrivning

Som trainee med inriktning mot produktionsteknik erbjuder vi dig förmånen att jobba med det du brinner för på ett världsledande företag. Du ges en perfekt start på karriären samt möjligheter att utvecklas till en nyckelperson i något utav våra teknikerteam.

 

Traineeprogrammet ger dig kunskaper, kontakter och stöd. Syftet är att programmet ska främjar din personliga utveckling, bredda ditt kontaktnät samt ger dig kunskap och en helhetsbild av vår verksamhet. Under programmet tilldelas du en erfaren mentor där du har möjlighet att bolla tankar och idéer inför kommande utmaningar.

 

Efter traineeprogrammet går du in i en teknikerroll i något av våra team på gjuteriet, bearbetningen eller monteringen. Där får du en roll som kvalitets- eller produktionstekniker. Du kan även komma att jobba inom vår underhållsavdelning för att minimera driftsstörningar.

 

Programmet pågår under ett års tid och är uppdelad i olika block där du kommer fördjupa dina kunskaper inom våra olika processer. Under året får du även relevant utbildning för din framtida karriär.

 

Villkor

Tjänsten planeras att starta 1 september 2022. Tillsvidareanställning, heltid, individuell löneanpassning och förmåner enligt företagets policy

 

Om dig

Du som söker har en högskoleexamen inom driftteknik, högskole-/civilingenjör gärna med inriktning maskinteknik eller liknande. Du har max ett års arbetslivserfarenhet inom likvärdigt arbetsområde efter avslutad examen. Det är önskvärt att du har praktisk erfarenhet inom industri. Ett krav är att du kan flytande engelska samt svenska i tal och skrift.

 

För att trivas och utvecklas i rollen behöver du tycka att det är givande att jobba operativt med problemlösning och att ha många kontakter inom organisationen.

 

Egenskaper vi värdesätter hos dig är att:

  • du strävar efter ständiga förbättringar.
  • du inspirerar till ansvarstagande.
  • du samarbetar över gränserna.

Ansökan


Välkommen med din ansökan redan idag.

Vi önskar ett personligt brev som beskriver vad som motiverar dig och hur du ser på din karriär de närmsta åren. Bifoga även CV och betygsutdrag.

 

Har du frågor är du välkommen att kontakta Niklas Gudmundsson, Senior Manager CI Operations WI&EUCT, niklas.gudmundsson@xylem.com, eller Victor Silwerfeldt, HR Learning & Development Manager, victor.silwerfeldt@xylem.com

 

Representant för Unionen är Kenneth Philipsson och för Akademikerna Jenny Johansson. Du når dem genom växeln 0471-24 70 00.

 

 

 

 

 

 

 

Apply Now
Apply