It looks like you are coming from United States, but the current site you have selected to visit is Morocco. Do you want to change sites?

Yes, please. No. Keep me on the current site.

Team Leader Order Entry Team

Sales | Zaventem, Belgium, Belgium
Job Details Apply
Job Details

Wilt u als teamleader order entry bijdragen aan duurzame en innovatieve projecten met watertechnologie? Heeft u daarnaast een passie voor het naar volle klanttevredenheid verwerken en beheren van bestellingen vanuit klanten in geheel België? Xylem is op zoek naar een: 

Teamleader Order Entry Team
(fulltime – Zaventem, België)

Wat gaat u doen?

Het order entry team draagt zorg voor de klanttevredenheid bij de verwerking en het beheren van de bestellingen. Deze taken zijn van registratie tot facturering en u beschermt daarbij de belangen van Xylem en het team. Daarnaast lost u alle voorkomende klantproblemen op. Hebben de klanten of heeft Xylem problemen met de beschikbaarheid van producten of is er uitstel van levering? Of zijn er andere logistieke problemen? U zoekt dit uit en begrijpt de behoefte van de klant. Daarnaast zorgt u ervoor dat het team de juiste afwegingen maakt welke klant als eerste geholpen dient te worden door te kijken naar de urgentie en impact van het probleem. Heeft u een oplossing gevonden? Dan communiceert u dit en biedt u deze oplossing aan bij de klant. Hierdoor bouwt u actief relaties op zowel met externe klanten als de interne verschillende afdeling.  

Naast het aansturen van het order entry team en de operationele taken (registratie, facturatie, klantproblemen oplossen), zorgt u ook voor de verbetering van/aan deze processen. U fungeert daarnaast als primair contactpersoon tussen het order entry team en de Customer Relationship Manager Frankrijk/België.

Kortom een leidinggevende functie van het order entry team met een sterke operationele focus in onze wereld van watertechnologie met veel Nederlands en Frans klantcontact!

Wat bieden wij u als Teamleader Order Entry Team?

U kunt uw kennis en ervaring inzetten voor klanten met diverse water technische vraagstukken die je bij geen enkele andere organisatie tegenkomt. U komt terecht in een hecht team in België/Frankrijk, waar we elkaar durven aanspreken, maar ook altijd steunen en luisteren. Daarnaast kunt u rekenen op:

  • Een prima pakket arbeidsvoorwaarden, waaronder een marktconform salaris, bonusregeling (8,33% van het jaarsalaris incl. vakantiegeld bij 100% doelstellingen), maaltijdcheques, een premievrije hospitalisatieverzekering voor het hele gezin en een premievrije groepsverzekering met aanvullend pensioen;
  • Diverse opleidingsmogelijkheden afhankelijk van de wens/noodzaak;
  • Werken binnen een grote beursgenoteerde internationale organisatie met oog voor MVO (zie bijvoorbeeld ons corporate social responsibility programma via https://www.xylem.com/en-us/watermark/).

Wat vragen we aan u?

U weet om te gaan met klanten, ook als deze een probleem hebben. U bent daarbij actief op zoek naar oplossingen en nieuwsgierig om het probleem van de klant te achterhalen. U wacht daarin niet af, maar pakt de regie én de verantwoordelijkheid om de klantproblemen op te lossen samen met het team in België. Ook weet u het team bij te sturen waar nodig om de klant zo goed mogelijk te helpen. U durft daarbij opbouwende kritiek te geven zowel richting teamleden als over het proces. Daarbij geeft u ook verantwoordelijkheden uit handen aan het team waar dit verstandig is en komt u met ideeën om de processen te verbeteren. Daarnaast bent u:

  • bekend met de functies van MS Office, vooral Excel, die benodigd zijn voor deze functie;
  • bekend met het gebruiken van ERP- en CRM software;
  • in staat om de Nederlandse en Franse taal in woord en geschrift te gebruiken, ook telefonisch;
  • bij voorkeur reeds leidinggevende geweest van een afdeling of beschikt u over de kennis en kunde om een team aan te sturen.
  • Als laatste heeft u bij voorkeur een A2 opleiding afgerond in de richting van klantcontact/bedrijfsadministratie/Front-office

Xylem: uw nieuwe werkgever?

De wereld om ons heen verandert, we krijgen te maken met nieuwe uitdagingen op het gebied van klimaat en milieu. Het ene moment ervaren wij water als overlast, het volgende moment als schaarste.

Wij zijn Xylem. Boven én onder de grond werken we aan watertechnologie. Wij zorgen dat u droge voeten houdt en dat uw water schoon en veilig is. Internationaal zijn wij een toonaangevend bedrijf voor watertechnologie en ontwikkelen continu door. Deskundig door innovatie en ervaring, betrouwbaar door te doen wat we zeggen, zorgzaam door samen te werken aan een wereld zonder waterproblemen. Dit doet u niet alleen, maar samen met +/- 35 collega’s in België en vele collega’s daar buiten.

Interesse in deze functie?

Wij komen graag met u in contact! Upload nu uw motivatiebrief en CV door op de ‘solliciteer’ button te klikken of kijk eens op onze www.werkenbijxylem.be website voor meer informatie. Voor meer informatie over de sollicitatieproces neemt u contact op met Robin Kras, Corporate Recruiter +31786548522.

Apply Now
Apply