It looks like you are coming from United States, but the current site you have selected to visit is Morocco. Do you want to change sites?

Yes, please. No. Keep me on the current site.

Säljare - VA

Sales | Örebro, Sweden, Sweden
Job Details Apply
Job Details


Säljare – VA - Örebro

Vill du vara med och bidra till en hållbar utveckling och arbeta mot en framtid med människa och miljö i fokus?

Då är det dig vi söker till rollen som vår nya utesäljare, där du får växa och utvecklas tillsammans med våra kunder och ett engagerat team!

Arbetsuppgifter

I rollen som Säljare kommer du få ett varierande arbete med stort självständigt ansvar.  Du representerar Xylems breda produktportfölj med målsättning att sälja avlopps- samt vattenlösningar som till exempel pumpsystem, processutrustning till reningsverk samt digitala larmtjänster och serviceerbjudanden. Du arbetar i ett nära samarbete med den lokala serviceverkstan och vår kompetenta säljsupport inom projekt, pumpteknik och reningsverk.

Denna roll riktar in sig på kommunala kunder samt konsulter, entreprenörer och grossister som är verksamma inom VA segmentet.

Du kommer att spendera en stor del av din tid ute hos kund och vi lägger stor vikt på ditt intresse att vårda och bygga relationer.

Regionen består av Örebro med kringliggande kommuner samt hela Dalarna.

Rollen kan vara remote men det är en fördel om du bor i Örebrotrakten, nära vårt Örebrokontor och serviceverkstäder.

Resor förekommer i tjänsten.

Team VA – Örebro

Hela säljteamet inom VA består av cirka 20st engagerade medarbetare runt om i Sverige. Örebrokontoret består totalt av 8st anställda; vilket innefattar serviceverkstad, sälj- samt teknisk support. Vi är ett sammansvetsat team som har uppnått utmärkta resultat och där det fortfarande finns gott om möjligheter för framtiden!

Ta också en titt på vår webbplats https://www.xylem.com/sv-se/ för våra tekniska lösningar eller på https://www.xylem.com/sv-se/karriar/ där du kan läsa mer om våra karriärmöjligheter och vad vi värdesätter hos våra anställda.

Vad du kan bidra till oss

Vi söker dig med god teknisk kunskap och vi ser gärna att du har erfarenhet av VA-branschen sedan tidigare. Din bakgrund kan vara att du i botten är ingenjör eller motsvarande, alternativt att du har erfarenhet från industriell försäljning.

Kunskaper i el och automatikutrustning är meriterande.

Du trivs i en roll där du får stort utrymme att driva eget arbete, komma med egna idéer och arbeta i team.

Du behärskar engelska och svenska obehindrat i både tal och skrift.


Kontakt

Vi är nyfikna på dig och välkomnar din ansökan via vår hemsida https://www.xylem.com/sv-se/karriar/xylem-career-opportunities/?currentpageid=49039&page=1&pagesize=24&facetids=818. Det går också bra att ringa oss direkt och presentera dig närmare.

Har du frågor är du välkommen att kontakta  Jenny Riit, Försäljningschef, jenny.riit.xylem.com eller Leila Sayyad, rekryterare, leila.sayyad@xylem.com, 070-1476021

Fackrepresentant är Mikael Lövås, Unionen, och Martin Larsson, Sveriges Ingenjörer, tel: + 46 8 475 60 00.

Allas lika värde

Vi vill att människor, oavsett hudfärg, ålder, funktionshinder, sexuell läggning och könsidentitet ska känna sig hemma, inte bara på Xylem, utan överallt i världen. För oss innebär mångfald mer än bara en policy eller en uppsättning metoder. Mångfald är en grundläggande del av vår företagskultur och en nyckel till långsiktigt tillväxt.

Besök oss gärna på www.xylem.com

 

Apply Now
Apply