Assistent Teamleider Service

Sales | Dordrecht, The Netherlands, Netherlands
Job Details Apply
Job Details

Sta jij voor en achter ons service team, en wil jij gezamenlijk werken aan een duurzamere wereld op het gebied van schoon en veilig (drink)water? Dit kan bij Xylem, wordt assistent teamleider van onze Service afdeling: 

Assistent Teamleider Service
Dordrecht - Fulltime

Wat ga je doen?

Met +/- 17 Service Engineers door het hele land focus jij je als Assistent Teamleider Service samen met de General Manager Operations & Service op het goed functioneren van het service team. Dit team werkt landelijk aan onderhoud en service voor watertechnische installaties zoals waterzuiveringen, pompen en gemalen. Het team zorgt er hiermee bijvoorbeeld voor dat wij allemaal droge voeten blijven houden in Nederland. Onze installaties staan bij diverse klanten: van waterschappen en gemeentes tot industrie, machinebouwers en attractieparken.

Enerzijds coach jij de medewerkers op het uitvoeren van de voorkomende service werkzaamheden, anderzijds ga je aan de slag met de signalen die je van de medewerkers krijgt. Zo houd je, ook op afstand, een goede relatie met het team, blijf je altijd op de hoogte van technische ontwikkelingen in het werkveld en zorg jij voor een veilige en gezonde werkomgeving voor een ieder. Of dat een service engineer een (nieuw) veiligheidscertificaat moet behalen, of er beschermingsmiddelen of hulpmiddelen vervangen moeten worden, of dat het gaat om de waarborging van planning en storingscoordinatie, jij zit daar bovenop en regelt het graag.

Kortom, jij helpt onze service engineers en storingsteam te focussen op datgene waar zij het liefste mee bezig zijn: service verlenen!

Wat bieden wij?

Uiteraard bieden wij jou diverse arbeidsvoorwaarden, waaronder een marktconform salaris, premievrij pensioen en een incentive (bonus) bij goed resultaat van jou en het bedrijf (8,3% van het jaarsalaris incl. vakantiegeld bij 100% halen doelstellingen). Ook bieden wij, in beginsel, 25 vakantiedagen plus 7 roostervrije dagen. Naast jouw arbeidsvoorwaarden is er ook nog de werkgever, Xylem Nederland; een werkgever met een sociale en informele werksfeer met daarbij een zeer hecht service team. Als laatste denken wij graag een stap verder en is er hierom aandacht voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. Jij krijgt de ruimte om daar aan bij te dragen, zie ook http://xylemwatermark.com/.

Wat vragen we van jou?

  • Je hebt HBO werk en denkniveau en hebt reeds ervaring met leidinggeven/coaching van medewerkers;
  • Je bent verbindend en je weet je collega’s mee te nemen;
  • Je regelt de zaken van a tot z voor onze service engineers en bent dus van nature iemand die graag zaken aanpakt. Of het nu gaat om het opzetten van een inwerktraject voor een nieuwe collega, een (technisch) probleem bij een klant of een veiligheidstraining, onze service engineers kunnen bij jou terecht.
  • Elektromechanische technische kennis is uiteraard handig daar onze service engineers dagdagelijks bezig zijn met het mechanisch en elektrisch onderhouden van onze watertechnische installaties.

Xylem: jouw nieuwe werkgever?

De wereld om ons heen verandert. Wij veranderen de wereld om ons heen. Wij zijn Xylem. Boven én onder de grond werken we aan watertechnologie, we zorgen dat je droge voeten houdt en dat je water schoon en veilig is. Wij zijn internationaal het toonaangevende bedrijf voor watertechnologie en ontwikkelen continu door. Deskundig, betrouwbaar en bovenal een plek waar ruim 150 medewerkers met plezier en trots werken in Nederland en vele collega’s ver daar buiten.

Word jij onze nieuwe collega?

Reageer met cv en motivatiebrief via de ‘solliciteer’ button. Meer informatie is daarnaast te vinden op onze www.werkenbijxylem.nl werken bij website. Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure neem je contact op met Robin Kras, Human Resources 078 654 8522.

Apply Now
Apply