It looks like you are coming from United States, but the current site you have selected to visit is Iraq. Do you want to change sites?

Yes, please. No. Keep me on the current site.

Systemtestare

Research & Development | Sundbyberg, Sweden, Sweden
Job Details Apply
Job Details

Vi är ett globalt team som är enade runt ett gemensamt mål; att skapa avancerade teknologiska lösningar för världens vattenutmaningar.
Vårt arbete är inriktat på att utveckla nya tekniker som förbättrar hur vatten används, bevaras och återanvänds i framtiden.

Våra produkter och tjänster förflyttar, behandlar, analyserar, övervakar och återför vatten till miljön för allmännyttiga företag, industri, bostäder och kommersiella byggnader.

Xylem är också ledande inom smart mätutrustning, nätverksteknik och avancerade analytiska instrument för vatten-, el och gas.

Vi har starka långvariga relationer med kunder i över 150 länder som känner oss genom vår starka kombination av ledande varumärken och applikationsexpertis med en kraftig inriktning på att utveckla mångsidiga, hållbara lösningar.

Systemtestare

Som Systemtestare kommer du att arbeta på avdelningen Monitor and Control som ansvarar för styrningen av vattenpumparna. Teamet består av 5 seniora Systemtestare som ser fram emot att utvecklas tillsammans med dig.
Ni kommer tillsammans att arbeta med att testa mjukvaran i pumparna och kvalitétssäkra ett flertal av företagets produkter. Målet är att dessa produkter även i fortsättningen ska upplevas vara världens bästa ur ett kundvärdesperspektiv så därför finns en stor mängd intressanta och roliga utmaningar att ta sig an.

Rollen i sig innebär en möjlighet att hantera en bred variation av ärenden, så det är en fördel om du som person gillar att prova på nya saker!

Arbetsuppgifterna är av varierande men främst relaterade till systemintegrationstestning av företagets produkter. Du kommer att arbeta främst med mjukvaran men även ha mer praktiska inslag genom fysiska tester i vårt laboratorium.

Exempel på arbetsuppgifter är:

 • Koda tester (främst i Python)
 • Arbeta i vår kunds testlabratorier
 • Skriva testfall samt granskning av teamets tester
 • Dokumentation och administration kring dina testresultat
 • Rapportera och verifiera defekter

Vem är du

Vi söker dig som som är nyexaminerad och hungrig på att utvecklas inom systemtestning. Vi ser gärna att du är nyfiken och intresserad av testmetoder och teknik. Du behöver även ha:

 • Utbildning som civilingenjör/högskoleingenjör inom t.ex. datateknik, mekanik, elektronik eller annan relevant inriktning
 • Har kunskaper i Python
 • Har ett genuint intresse för teknik
 • Har mycket goda kunskaper i både svenska och engelska.

Som person är du:

 • Noggrann
 • Initiativtagade
 • Problemlösande

Allas lika värde

Vi vill att människor, oavsett hudfärg, ålder, funktionshinder, sexuell läggning och könsidentitet ska känna sig hemma, inte bara på Xylem, utan överallt i världen. För oss innebär mångfald mer än bara en policy eller en uppsättning metoder. Mångfald är en grundläggande del av vår företagskultur och en nyckel till långsiktigt tillväxt.

Besök oss gärna på https://www.xylem.com/sv-se/

Ansökan

Vi tar endast emot ansökningar via denna länk,  https://www.xylem.com/en-us/careers/ .

Vänligen kontakta Leila Sayyad, Corporate Recruiter, Leila.sayyad@xylem.com om du vill veta mer om rollen.

Välkommen med din ansökan!!

Fackrepresentant är Mikael Lövås, Unionen, och Martin Larsson, Sveriges Ingenjörer, tel: + 46 8 475 60 00.Apply Now
Apply