Servicetekniker

Sales | Stavanger, Norway, Norway
Job Details Apply
Job Details

Vil du være med å løse små og store vannutfordringer? Da har vi jobben for deg!

Rent vann er uten tvil vårt viktigste næringsmiddel. Pumper bringer det fram til forbrukerne. Vann forventes å være tilgjengelig 24 timer i døgnet, 7 dager i uka, 365 dager i året. Det er her vi, og forhåpentligvis snart også du, kommer inn med vårt utstyr, løsninger og kompetanse. Samtidig er vi ikke snauere enn at vi hjelper våre kunder med å ta hånd om avløpsvannet også. 

Vi er 23 kunnskapsrike og engasjerte kolleger på vår filial i Stavanger. Utviklingen går raskt og nå ønsker vi å styrke teamet med en ny kollega. Som servicetekniker på vår filial i Stavanger blir ingen arbeidsdager like. Våre mange dedikerte og trofaste kunder i Rogaland vet av erfaring at en driftsstans kan ha store kostnader økonomisk, men også for vårt felles miljø. Derfor ønsker de deg raskt på plass når det er behov for feilsøking og feilretting. Den ene dagen er du kanskje på Karmøy, den neste i Egersund for så å jobbe et par dager inne på vårt moderne verksted på Forus, Stavanger.  

Vi søker deg som:

 • gjerne har fagbrev som automatiker
 • brenner for å fikse ting for andre, der de er, og gjerne yter litt mer enn en kunne forvente.
 • liker at jobben din er med å løse viktige samfunnsoppgaver og at kunden til tider er helt avhengig av deg
 • ikke trenger hjelp fra Google for å vite hva frekvensomformere, PLS, mengdemålere og cloudstyring er
 • trives ekstra godt på farta, tåler en overnatting eller to hjemmefra i ny og ne og som tenker at 3 timer i bil bare er deilig.
 • gjerne tar en kaffekopp med kunden for å høre om det er noe mer du kan hjelpe med! Vi synes det er helt topp om du liker å bygge gode og sterke relasjoner med kundene våre
 • helt fint takler en arbeidshverdag som byr på overraskelser og utfordringer, både gode og dårlige

Vi kan tilby:

 • en mengde kolleger med varierende underholdningsverdi, som skaper en skikkelig trivelig hverdag
 • penger på konto en gang i måneden
 • egen servicebil, som du kan kjøre helt hjem til døra
 • en helseforsikring som bidrar til å ta vare på kroppen, eller hodet uten at lommeboka lider
 • en meningsfull og utfordrende jobb med mulighet for å styre dagen selv
 • mye kundekontakt som vil gi deg et stort nettverk i bransjen

Vi kan for øvrig legge til at verdiene våre er respekt, ansvar, integritet og kreativitet.

Om Xylem

Xylem
1) Vevet i planter som bringer vann oppover fra røttene;
2) et ledende globalt vannteknologiselskap

Xylem er et ledende globalt vannteknologiselskap dedikert til å løse verdens mest utfordrende vannproblemer. Vi er den ledende globale leverandøren av effektive, innovative og bærekraftige vannteknologier som forbedrer måten vann brukes, forvaltes, konserveres og gjenbrukes. Vårt internasjonale team er forent i et felles formål: å skape avansert teknologi og andre pålitelige løsninger for å løse verdens vannutfordringer.

I Norge er Xylem Water Solutions det største spesialfirmaet innen pumping, vannteknologi og væskehåndtering. Vi er over 170 ansatte fordelt på 9 filialer og hovedkontoret på Kjeller utenfor Oslo. Xylem er markedsleder i områdene kommunalt VA og havbruk, og vi har i tillegg store markedsandeler innen VVS, olje og gass og landbasert industri.

På verdensbasis har Xylem over 17 000 ansatte og en omsetning på 50 milliarder kroner. Vi er både kvalitets- og miljøsertifisert.

Hvis du er begeistret og lidenskapelig opptatt av å hjelpe oss #letssolvewater, vil vi høre fra deg!

Xylem er opptatt av likestilling, mangfold og ikke-diskriminering. Ansettelsesbeslutninger tas uten hensyn til rase, hudfarge, religion, nasjonal eller etnisk opprinnelse, kjønn, seksuell legning, kjønnsidentitet eller uttrykk, alder, funksjonshemming, eller andre egenskaper beskyttet av loven.

Apply Now
Apply