Service Engineer (Gelderland)

Operations | Dordrecht, The Netherlands, Netherlands
Job Details Apply
Job Details

Wil jij graag werken aan het preventief en incidenteel correctief onderhouden van diverse pomp- en waterinstallaties? Dit kan binnen een bedrijf met gerenommeerde en betrouwbare naam in de markt. Spreekt je dit aan? Dan ben jij degene die wij zoeken! Xylem is namelijk voortdurend op zoek naar enthousiaste nieuwe collega’s en nu voor de functie van:

 

Service Engineer (Gelderland - Fulltime)

 

Wat ga je doen?

Kijk je liever dan je leest? Bekijk onze vacaturevideo: bit.ly/2LHuSoL

Voor jou als Service Engineer zijn service en onderhoud aan installaties de uitdaging om deze op een juiste manier op te lossen. Hierbij heb je zowel elektrotechnische en werktuigbouwkundige kennis nodig. Je werkt zelfstandig vanuit huis, doet preventief onderhoud en incidenteel een gedeelte storingen en reparaties aan waterinstallaties, zoals gebouw gebonden installaties en (riool)gemalen. Klanten zijn de overheid, waterschappen, industrie en de utiliteit.

Je krijgt de vrijheid en verantwoordelijkheid om te zorgen voor een optimale klanttevredenheid. Dit doe je door de kwaliteit van je werk, het onderhouden van contact met de klant over jouw voortgang van het werk, vervolgacties en adviezen. Je bent ook verantwoordelijk voor de werkzaamheden die door derden, in opdracht van Xylem, op locatie worden uitgevoerd en je geeft training on the job aan derden. Groei jij door naar de functie Allround Service Engineer? Dan los jij ook alle complexe voorkomende storingen en reparaties op en wordt je ongeveer 1 keer in de tien weken ingepland voor een storingsdienst. Uiteraard krijg je een passende vergoeding voor het draaien van deze storingsdiensten. 

 Wat bieden wij?

Een zelfstandige functie met veel vrijheid, waarbij je deel uit maakt van een enthousiast en deskundig team;

  • Een uitgebreide interne opleiding om Xylem en haar producten te leren kennen: we hebben een eigen werkplaats waar je in het begin uitgebreid aan de slag kunt om onze producten te leren kennen;
  • Ruimte voor zelfontplooiing en vakgerichte opleidingsmogelijkheden / trainingen;
  • Binnen Xylem heerst een prettige en informele werksfeer waarin je je snel thuis voelt;
  • Een prima pakket arbeidsvoorwaarden, waaronder premievrije pensioenopbouw, extra roostervrije dagen (7) naast jouw 25 vakantiedagen, de mogelijkheid om flexibel te werken (tijd voor tijd regeling/thuiswerk) alsmede een jaarlijkse incentive bonus (op dit moment 8,3% bij 100% halen van de doelstellingen).

 Wat vragen we van jou?

Je bent een enthousiaste vakspecialist, maar vooral een nieuwsgierige professional die alles wil weten over de branche, technieken en uitdagingen waar onze klanten mee te maken hebben. Jij wacht niet af, maar pakt de regie én de verantwoordelijkheid en lost het probleem op. Verder neem je mee: 

  • Een afgeronde MBO opleiding richting elektrotechniek of werktuigbouwkunde;
  • Kennis van besturingstechniek en schakelschema’s. Uitvoering werkzaamheden conform de geldende normeringen (zoals VCA NEN3140)
  • Idealiter 2 jaar relevante ervaring in de functie van Service Engineer. Net van school en leergierig? Ook dan ontvangen wij je sollicitatie graag!
  • In bezit van rijbewijs B.

Xylem: jouw nieuwe werkgever?

De wereld om ons heen verandert. Wij veranderen de wereld om ons heen. Wij zijn Xylem Water Solutions. Boven én onder de grond werken we aan watertechnologie; we zorgen dat je droge voeten houdt en dat je water schoon en veilig is. Wij zijn internationaal, met zo’n 17.000 medewerkers,  het toonaangevende bedrijf op het gebied van watertechnologie en ontwikkelen en innoveren ons hierin continu door. In Nederland werken wij, met ruim 150 medewerkers, dagelijks eraan om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn met duurzame oplossingen, advies en ondersteuning.

Heb je interesse? Reageer dan direct.

Door eenvoudig je cv en jouw motivatie in te sturen via de ‘Solliciteer’ button. Kijk ook eens op onze www.werkenbijxylem.nl website voor aanvullende informatie over Xylem als werkgever of om kennis te maken met onze medewerkers. Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Cindy Naberman, Corporate Recruiter via cindy.naberman@xylem.com of via 06-57101242.

 

 

.

N.B.: Het hierboven beschreven functieprofiel is bedoeld als een algemene blik op de functie en de vereisten/verantwoordelijkheden die bij deze functie behoren. Het weergeeft dus niet alle taken, verantwoordelijkheden en/of benodigde kwalificaties. Xylem behoudt daarnaast het recht om het functieprofiel aan te passen wanneer dit wegens bedrijfs- of functie gerelateerde omstandigheden wordt vereist.

Apply Now
Apply