It looks like you are coming from United States, but the current site you have selected to visit is Croatia. Do you want to change site?

Yes, please! No, keep me on the current site

Service Technician

Operations | Tomasjord, Norway, Norway
Job Details Apply
Job Details

Xylem Water Solutions er Norges største spesialfirma i pumping, vannteknologi og væskehåndtering. Vi er 145 ansatte fordelt på 9 filialer og hovedkontoret på Kjeller. Xylem er markedsleder i områdene kommunalt VA og havbruk, og vi har i tillegg store markedsandeler innen VVS, olje og gass og landbasert industri.

På verdensbasis har Xylem over 19 500 ansatte og en omsetning på 50 milliarder kroner. Verdiene våre er Respekt, Ansvar, Integritet og Kreativitet. Vi er både kvalitets- og miljøsertifisert.

Xylems varemerker omfatter blant annet: Flygt, Lowara, Godwin, Wedeco og Sanitaire. Vi er også norsk distributør av produkter fra ITT Goulds.

Xylem Water Solutions AS er i god vekst og vi trenger din kompetanse for å løfte oss videre. Arbeidssted vil være på vår filial i Tromsø. Servicedistriktet er Troms / Finnmark og Svalbard. Du vil bli del i et service/salgs team med stort fokus på kunden og våre produkter.

Arbeidsoppgaver:

Service, feilsøking, reparasjon, renovering og installasjon av pumper og tilhørende utstyr. Vi ønsker en person med mekanisk erfaring og gjerne kjennskap til noe elektro/automasjon da mer og mer av vårt utstyr blir IoT kompatibelt. Vi vil selvfølgelig sørge for nødvendig opplæring fra erfarne og dyktige medarbeidere.

 

Bakgrunn:

For å lykkes i denne rollen har du erfaring innen mekanisk service arbeid, gjerne fagbrev som industrimekaniker, industrirørlegger, landbruksmekaniker, elektromekanisk eller tilsvarende. Du må kunne kommunisere godt på norsk, både muntlig og skriftlig. Kunnskap i dataverktøy. Sertifikat minimum klasse B.

 

Personlige egenskaper:

Vi søker deg som er serviceinnstilt, utadvendt, positiv og har evne til å takle hektiske perioder. Du må være fleksibel med hensyn til arbeidstid og reise. Forstå viktigheten av faglig dyktighet og kvalitet i ditt arbeid. Du må kunne jobbe selvstendig og i team og i tillegg ha evne til å bygge gode relasjoner med kollegaer og kunder.

 

Vi kan tilby:

En spennende jobb hvor ingen dager er like. Konkurransedyktige betingelser. Mulighet for personlige og faglig utvikling i et hektisk, men godt arbeidsmiljø.

Høres dette spennende ut, send oss gjerne en søknad.

Har du spørsmål, ta kontakt med serviceleder Kent-Stian Garden 94838280

Hvorfor Xylem?

Vi er opptatt av at våre ansatte skal trives hos oss! Xylem er en IA-bedrift, med gode pensjons- og forsikringsordninger som sikrer deg og din familie. Vi satser på våre ansatte og jobber kontinuerlig med kompetanseheving og utvikling. Som en del av et globalt firma vil du få unike utviklingsmuligheter både i Norge og internasjonalt.

Vil håper du vil bli en del av vårt team!

Apply Now
Apply