It looks like you are coming from United States, but the current site you have selected to visit is Croatia. Do you want to change site?

Yes, please! No, keep me on the current site

Försäljning VA

Sales | Göteborg, Sweden, Sweden
Job Details Apply
Job Details

 

Xylem

Vi är ett globalt team på 16 000 personer som är enade runt ett gemensamt mål; att skapa avancerade teknologiska lösningar för världens vattenutmaningar.  Xylem Sveriges försäljningsorganisation finns på 12 orter i Sverige och består av 200 medarbetare inom sälj, service, marknad, administration och teknik. Vårt arbete är inriktat på att utveckla nya tekniker som förbättrar hur vatten används, bevaras och återanvänds i framtiden. Våra produkter och tjänster förflyttar, behandlar, analyserar, övervakar och återför vatten till miljön för allmännyttiga företag, industri, bostäder och kommersiella byggnader.

Xylem är också ledande inom smart mätutrustning, nätverksteknik och avancerade analytiska instrument för vatten-, el och gas. Vi har starka långvariga relationer med kunder i över 150 länder som känner oss genom vår starka kombination av ledande varumärken och applikationsexpertis med en kraftig inriktning på att utveckla mångsidiga, hållbara lösningar.


Säljare – VA – Väst


Nu expanderar ett av världens ledande bolag inom vattenförsörjning, och Sveriges ledande företag inom VA med ny säljkraft till västra regionen. Som Xylems nya utesäljare inom VA kommer du att ansvara för direkt- och indirekt försäljning av Xylems premiumprodukter inom området såsom Flygt, Grindex, Lowara, Sanitaire, Godwin, Sensus, Leopold. 

Affärsområdet består idag av drivet och engagerat säljteam över hela Sverige.

Vi finns i fräscha lokaler i Göteborg i Hisings Backa med totalt 25 st medarbetare fördelat på service och sälj med egen serviceverkstad.

Som säljare får du ett självständigt, ansvarsfullt och varierande arbete. Ditt ansvarsområde blir bearbetning av kommunala kunder samt konsulter, entreprenörer och grossister som är verksamma inom VA segmentet. Genom kvalitativa kundbesök vårdar du befintliga kundrelationer och skapar nya för att bidra till regionens försäljningstillväxt. 

Vi ser att du bor i Västra Götaland, då fokus kommer att vara på kunder i regionen.

Du kommer att ha ett nära samarbete med Xylems serviceverkstäder som stöd i din försäljning samt medverka på mässor med anknytning till branschen. I ditt ansvar ligger även att utbilda och ge professionell rådgivning åt ovanstående kundgrupper. Du ansvarar för hela säljprocessen från att boka möten, göra en behovsinventering, erbjuda passande produktlösningar, upprätta offert samt att driva affär mot avslut. Till din hjälp har du bl.a. kompetenta säljsupport- och serviceorganisationer, samt marknadsavdelning.

 

Detta är en ypperlig chans att få representera ett världsledande företag i sin bransch. Vi erbjuder ett attraktivt anställningspaket med fast lön, möjlig kollektiv bonus, och tjänstebil. Vi satsar på våra anställda och kan erbjuda rätt person utveckling både nationellt och internationellt inom koncernen. 

Resor förekommer i tjänsten.

Bakgrund

Vi söker dig med teknisk utbildning på minst gymnasienivå eller motsvarande. Du ska ha minst

tre års arbetslivserfarenhet, gärna inom VA-branschen. Vi ser gärna att du har erfarenhet av pumpförsäljning och/eller produkter till vatten och avloppsreningsverk. 

Kunskaper i el och automatikutrustning är meriterande.

Vi lägger stor vikt på affärsförståelse och förmågan att kommunicera. Du är bra på att bygga relationer på olika nivåer och är prestigelös samt kan samarbeta effektivt med övriga kollegor. Du är duktig på att etablera långsiktiga relationer och skapa förtroende hos dina kunder.

Du behärskar engelska och svenska obehindrat i både tal och skrift.

Du är engagerad och du har förmågan att självständigt organisera det dagliga arbetet. Ditt driv är starkt och du trivs i en roll med högt tempo och på ett företag i förändring.

Varför arbete hos Xylem

Vi erbjuder dig en kreativ miljö med engagerade och hjälpsamma arbetskollegor. Gå med i Xylem IF och träna eller tävla med oss i simning, fotboll, löpning, skidåkning och andra sporter. Gå med i konstföreningen och var med i konstutlottning, ställ ut egna alster eller häng med på teater. Du kan även åka på volontärresor med Xylem Watermark, vårt företagsprogram för samhällsinsatser www.xylemwatermark.com. Om du tycker det låter spännande och vill vara med att lösa jordens vattenförsörjning, hör av dig!

Ansökan

Vi tar endast emot ansökningar via careers.xyleminc.com.

Har du frågor är du välkommen att kontakta Stefan Gustafsson, säljchef, 031-725 89 56 eller rekryterare, Leila Sayyad, leila.sayyad@xylem.com 

Urval kommer att ske löpande så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!

 

 

 

Apply Now
Apply