Servicetekniker

Operations | Tomasjord, Norway, Norway
Job Details Apply
Job Details

Har du lyst til å løse vannmysterier og redde dagen?

Mandag morgen, du og dine 5 servicekollegaer åpner døra til Xylemfilialen i Tromsø. Koppen med morgenkaffen blir snart trygt plassert i hånden. Dere går gjennom dagens planer. Noen skal kanskje på et oppdrag som krever kjøring i noen timer, mens andre skal bli værende på verkstedet for å fikse pumper, eller programmere noe som redder dagen for kunden. Sammen med salgsteamet bidrar vi til å løse vann et på en smartere måte for våre kunder i et stort geografisk område som strekker seg fra Narvik i sør til Svalbard i nord. Vi håper du har lyst til å gjøre det sammen med oss.

Som servicetekniker i vårt team vil kjernen av arbeidet være knyttet til væskeforflytning og behandling. Oppdragene varierer stort, men er hovedsakelig innenfor kommunalt vann og avløp, landbruk, båter, fiskeindustrien og gruvedrift. Du må påregne en del reiseaktivitet, men dette planlegger vi godt sammen i teamet.

 

Ansvar og Oppgaver:

Du vil utføre service og vedlikehold på Xylems brede spekter av produkter og løsninger. Diagnostisere og løse tekniske problemer på stedet, er en kjerneoppgave. Vi samarbeider godt med kundene våre for å sikre effektive og pålitelige løsninger. Videre vil deltakelse i installasjoner og igangkjøringer av våre produkter være en vesentlig del av jobben.

 

Kvalifikasjoner:

Du har gjerne utdanning innenfor automasjon eller tilsvarende. Selvstendighet og evne til å planlegge egen hverdag er viktig. Vi ser for oss at du er serviceinnstilt, og har en positiv holdning i en hverdag som krever fleksibilitet. Du kommuniserer godt på norsk og engelsk, og har førerkort klasse B. Du må være bosatt i nærheten av Tromsø, og kunne ha reiseaktivitet i forbindelse med arbeidet.

 

Vi Tilbyr:

En meningsfull jobb - vann må være tilgjengelig 24 timer i døgnet, 7 dager i uken, 365 dager i året. Du vil få egen servicebil slik at du i stor grad kan styre dagen selv. Ettersom vi er et stort globalt selskap tror vi også at du vil kjenne at mulighetene for utvikling er til stede, og vi er ganske sikre på at læringskurven til stadighet vil peke oppover. Vi har også en helseforsikring som tar vare på kroppen og hodet uten at lommeboka lider. 

Om Xylem

Xylem
1) Vevet i planter som bringer vann oppover fra røttene;
2) et ledende globalt vannteknologiselskap

Xylem er et ledende globalt vannteknologiselskap dedikert til å løse verdens mest utfordrende vannproblemer. Vi er den ledende globale leverandøren av effektive, innovative og bærekraftige vannteknologier som forbedrer måten vann brukes, forvaltes, konserveres og gjenbrukes. Vårt internasjonale team er forent i et felles formål: å skape avansert teknologi og andre pålitelige løsninger for å løse verdens vannutfordringer.

Hvis du er begeistret og lidenskapelig opptatt av å hjelpe oss #letssolvewater, vil vi høre fra deg!

Xylem er opptatt av likestilling, mangfold og ikke-diskriminering. Ansettelsesbeslutninger tas uten hensyn til rase, hudfarge, religion, nasjonal eller etnisk opprinnelse, kjønn, seksuell legning, kjønnsidentitet eller uttrykk, alder, funksjonshemming, eller andre egenskaper beskyttet av loven.

Apply Now
Apply