Servicetekniker

Sales | Uppsala, Sweden, Sweden
Job Details Apply
Job Details

Servicetekniker med svetskompetens till Xylem i Uppsala
 

Vill du arbeta med att tillhandahålla våra kunder med lösningar inom pump- och vatteninstallationer? Vill du hitta ett företag som du kan utvecklas tillsammans med? Nu söker vi dig som är teknikintresserad och vill lära dig yrket som servicetekniker!

 

Nu växer vår verksamhet i Uppsala och vi söker därför en servicetekniker till vårt team. Som servicetekniker arbetar du med att utföra allt från service av pumpar i vår verkstad, underhåll av befintliga pumpstationer och installation av nya pumpstationer. Vi erbjuder dig ett varierande och utvecklande arbete där du får arbeta med tekniska lösningar i nära kontakt med våra kunder. Vi söker dig med ett stort intresse för teknik och rätt personlighet, resten lär vi dig!

Vad kan vi erbjuda dig

 • En gedigen introduktion och interna utbildningar för att lära känna företaget och våra produkter
 • Kompetensutveckling för alla och god möjlighet till vidareutbildning. Du behöver inte kunna allt från start utan vi utbildar dig gärna!
 • En trevlig och schysst arbetsmiljö i en grupp på 5 personer med olika kompetenser
 • God ersättning och förmåner, bla.  lunchförmån
 • Välutrustad servicebil med kran samt alla nödvändiga verktyg och utrustning som behövs
 • Tillgång till personliga IT hjälpmedel (PC, Smartphone och IPad)

 

Vad du kan bidra till oss

Vi söker dig som trivs i en roll där du får arbeta självgående och ta ansvar för ditt arbete. God samarbetsförmåga är en annan egenskap som utmärker dig, men framförallt är du serviceorienterad och trivs med att stötta både medarbetare och kunder.

Vi söker dig som har:

 • Stort tekniskt/mekaniskt intresse
 • B-körkort
 • Vanan att arbeta med problemlösning i din arbetsvardag

 

Meriterande är även om du har:

 • Gymnasieutbildning inom industriteknik eller liknande
 • C-körkort
 • Meriterande är om du har arbetat med något liknandande tidigare, exempelvis inom el eller mekanik.

 

Om oss

Vi är ett globalt team på 22 000 personer som är enade runt ett gemensamt mål; att skapa lösningar för världens vattenutmaningar. Visste du att vi levererar produkter till de Olympiska spelen? Visste du att de spektakulära minnesfontänerna vid Ground Zero i New York drivs av våra produkter? Visste du att våra produkter hjälper flera av Kinas största städer att ta vara på de stora mängder vatten som regnar ner under tyfonsäsongen? Visste du att Flumrider och Colorado på Liseberg är byggda på våra produkter? Vårt arbete är inriktat på att utveckla nya tekniker som förbättrar hur vatten används, bevaras och återanvänds i framtiden. Våra produkter och tjänster förflyttar, behandlar, analyserar, övervakar och återför vatten till miljön för allmännyttiga företag, industri, bostäder och kommersiella byggnader.
 

Serviceorganisationen finns på 12 platser i Sverige, från Gällivare i norr till Malmö i söder. Tillsammans med våra kvalitetsprodukter ger vår serviceorganisation våra kunder en garanterat långsiktig lösning för deras pumpbehov. Vi hjälper kunderna med bland annat: Reparationer av produkter, installationer, idriftsättningar, montage, svetsjobb samt el & automatik.
 


Information

Arbetstiden är vardagar 7:30-16:00 och jourtjänster på kvällen/helgen kan förekomma. Vid frågor eller för mer information så är du välkommen att kontakta Daniel Långberg, HR,  070-8227457 eller Susanne Bejersten, Servicechef, 010-6035113. Ansökan sker via länken men det går också bra att ringa oss direkt och presentera dig närmare.

Fackrepresentant är Mikael Lövås, Unionen, och Rocio Piazuelo-Carrasco, Sveriges Ingenjörer, tel: + 46 8 475 60 00.

Vi planerar att återkoppla angående din ansökan under v.33. 

Allas lika värde

Vi vill att människor, oavsett hudfärg, ålder, funktionshinder, sexuell läggning och könsidentitet ska känna sig hemma, inte bara på Xylem, utan överallt i världen. För oss innebär mångfald mer än bara en policy eller en uppsättning metoder. Mångfald är en grundläggande del av vår företagskultur och en nyckel till långsiktigt tillväxt.

Besök oss gärna på www.xylem.com

 

 

Apply Now
Apply