Monteur Werkplaats

Operations | Dordrecht, The Netherlands, Netherlands
Job Details Apply
Job Details

Wil jij graag werken in de montage en het onderhoud en de revisie verzorgen van complexe pomp- en waterinstallaties? En wil jij een bijdrage leveren aan onze fantastische wereld van water? Dan ben jij degene die wij zoeken! Wij zijn binnen Xylem Water Solutions op zoek naar een:  

 

Monteur Werkplaats (Dordrecht – Fulltime) 

 

Wat ga je doen? 

Voor jou als Monteur Werkplaats zijn montage, revisie en het testen van pompen en aanverwante producten de uitdaging om deze op een juiste manier uit te voeren. Daarnaast voer je voorbereidende werkzaamheden uit voor projecten. 

Binnen onze organisatie beschikken wij over een nette werkplaats met alle middelen om je werk zo goed en prettig mogelijk uit te voeren. Om dit werk te kunnen doen heb je werktuigbouwkundige kennis nodig en heb je affiniteit met elektrotechniek. 

Tot slot onderhoud je contact met je collega’s voor het uit te voeren werk. 

 

Wat bieden wij? 

 

  • Een zelfstandige functie met veel vrijheid, waarbij je deel uit maakt van een  enthousiast en deskundig team;
  • Je krijgt een uitgebreide interne opleiding om Xylem en haar producten te leren kennen;
  • Binnen Xylem heerst een prettige en informele werksfeer waarin je je snel thuis voelt en er is veel aandacht voor maatschappelijk verantwoord ondernemen;
  • Een prima pakket arbeidsvoorwaarden, waaronder premievrije pensioenopbouw, extra roostervrije dagen (7) naast jouw 25 vakantiedagen, de mogelijkheid om flexibel te werken (tijd voor tijd regeling) alsmede een jaarlijkse incentive bonus (op dit moment 8,3% bij 100% halen van de doelstellingen);
  • Mogelijkheid tot gratis fitness in onze eigen fitnessruimte.


Wat vragen we van jou?
 

Je bent een enthousiaste vakspecialist, maar vooral een nieuwsgierige professional die alles wil weten over onze branche, de technieken en uitdagingen waar onze klanten mee te maken hebben. Jij wacht niet af, maar pakt de regie en én de verantwoordelijkheid en lost het probleem op. Verder neem je mee: 

  • Een afgeronde MBO opleiding richting werktuigbouwkunde;
  • Affiniteit met elektrotechniek.


Xylem: jouw nieuwe werkgever?
 

De wereld om ons heen verandert. Wij veranderen de wereld om ons heen. Wij zijn Xylem Water Solutions. Boven én onder de grond werken we aan watertechnologie; we zorgen dat je droge voeten houdt en dat je water schoon en veilig is. Wij zijn internationaal, met zo’n 17.000 medewerkers, het toonaangevende bedrijf op het gebied van watertechnologie en ontwikkelen en innoveren ons hierin continu door. In Nederland werken wij, met ruim 150 medewerkers, dagelijks eraan om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn met duurzame oplossingen, advies en ondersteuning.

 

Heb je interesse? Reageer dan direct. 

Door eenvoudig je cv en jouw motivatie in te sturen via de ‘Solliciteer’ button. Kijk ook eens op onze www.werkenbijxylem.nl website voor aanvullende informatie over Xylem als werkgever of om kennis te maken met onze medewerkers. Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Cindy Naberman, Corporate Recruiter via cindy.naberman@xylem.com of via 06-57101242. 

 

 

 

Apply Now
Apply