Projectleider - Watertechnologie

Project Management | Dordrecht, The Netherlands, Netherlands
Job Details Apply
Job Details

Wist jij dat Xylem met haar producten diverse projecten uitvoert om bijvoorbeeld het water aan de juiste kant van de dijk te houden en te zorgen voor veilig en schoon (drink)water? Wil jij hieraan meewerken en ben jij ijzersterk in het leiden van diverse multidisciplinaire projecten? Dit kan bij Xylem als: 

Projectleider

Dordrecht - Fulltime

Wat ga je doen?

Je bent als Projectleider verantwoordelijk voor het realiseren van multidisciplinaire waterprojecten van opstartfase tot oplevering met de klant. Je kan denken aan bijvoorbeeld de bouw van waterzuiveringen, tunnelgemalen, poldergemalen of gemalen voor de riolering. Het werk is complex en multidisciplinair omdat je te maken hebt met elektrotechnische en mechanische installaties die onderdeel zijn van infrastructurele projecten. Dit betekent dat wij als aannemer ook verantwoordelijk kunnen zijn voor de civieltechnische en bouwkundige procedures en aspecten van het project. Aan jou de taak om het samenkomen van deze diverse disciplines in goede banen te leiden voor onze watergerelateerde projecten. De projecten waar jij verantwoordelijk voor bent variëren van de 100k tot bijvoorbeeld 2.500k.

Dankzij jouw ervaring in het leiden van multidisciplinaire projecten ben jij van onschatbare waarde bij het:

  • Op duidelijke wijze communiceren met alle betrokken partijen, zowel intern als extern met diverse klantgroepen van waterschappen, gemeentes, ingenieursbureaus en aannemers tot industriële partners en klanten;
  • Opstellen en bewaken van de projectplanning, budget en beheer van contracten;
  • Dragen van de verantwoordelijkheid voor het organisatorische en financiële resultaat van de projecten;
  • Bezoeken van klant voor opnames, voortgangsbesprekingen en signaleren van knelpunten.

Hiermee zorg jij er samen met het team en onze diverse klanten uiteindelijk voor dat wij een wereld kunnen creëren zonder waterproblemen!

Wat bieden wij?

Uiteraard bieden wij jou diverse arbeidsvoorwaarden, waaronder een marktconform salaris, premievrij pensioen en een incentive (bonus) bij goed resultaat van jou en het bedrijf (8,3% van het jaarsalaris incl. vakantiegeld bij 100% halen doelstellingen). Daarnaast heb je in beginsel 25 vakantiedagen plus 7 roostervrije dagen. Naast jouw arbeidsvoorwaarden is er ook nog de werkgever, Xylem Nederland; een werkgever met een sociale en informele werksfeer met daarbij zeker ruimte voor een lolletje in het team. Daag bijvoorbeeld onze pingpingkampioen eens uit! Als laatste denken wij graag een stap verder en is er hierom aandacht voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. Jij krijgt de ruimte om daar aan bij te dragen, zie ook http://xylemwatermark.com/. Aanvullend krijg jij de ruimte en vrijheid in jouw functie om de projecten op de beste manier te kunnen leiden; wij vertrouwen op jouw kennis en kunde.

Wat vragen we van jou?

  • Je hebt een afgeronde HBO opleiding in de richting van civiele techniek, elektrotechniek, werktuigbouwkunde of gelijkwaardig door ervaring;
  • 3 jaar relevante werkervaring in een soortgelijke functie;
  • Affiniteit met technische installaties;
  • Goede communicatieve vaardigheden; je weet je klanten, collega’s en overige stakeholders mee te nemen in de projecten.

Xylem: jouw nieuwe werkgever?

De wereld om ons heen verandert. Wij veranderen de wereld om ons heen. Wij zijn Xylem. Boven én onder de grond werken we aan watertechnologie, we zorgen dat je droge voeten houdt en dat je water schoon en veilig is. Wij zijn internationaal het toonaangevende bedrijf voor watertechnologie en ontwikkelen continu door. Deskundig, betrouwbaar en bovenal een plek waar ruim 140 medewerkers met plezier en trots werken in Nederland en vele collega’s ver daar buiten.

Word jij onze nieuwe collega?

Reageer met cv en motivatiebrief via de ‘solliciteer’ button. Voor meer informatie over kun je tevens onze www.werkenbijxylem.nl website bezoeken. Wil je meer informatie over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op ment Robin Kras te bereiken via 078 654 8522.

Apply Now
Apply