Servicetekniker

Operations | Göteborg, Sweden, Sweden
Job Details Apply
Job Details

 

Servicetekniker till Xylem i Göteborg

Vill du arbeta med att tillhandahålla våra kunder med lösningar inom komplexa pump- och vatteninstallationer? Då är det du vi letar efter!

 

Nu växer vår verksamhet i Göteborg och vi söker därför en servicetekniker till vårt team. Som servicetekniker arbetar du med att utföra allt från service av pumpar i vår verkstad, underhåll av befintliga pumpstationer och installation av nya pumpstationer. Arbetet sker både ute hos våra kunder och i verkstaden. Vi erbjuder dig ett varierande arbete i Göteborg med omnejd.

 

Vad kan vi erbjuda dig

 • Interna utbildningar för att lära känna företaget och våra produkter
 • Kompetensutveckling för alla
 • En trevlig och schysst arbetsmiljö där du snabbt känner dig hemma
 • God ersättning och förmåner
 • Välutrustad servicebil med alla nödvändiga verktyg och utrustning
 • Egen väska med personlig skyddsutrustning
 • Tillgång till personliga IT hjälpmedel (PC, Smartphone och IPad)

 

Vad du kan bidra till oss

Vi söker dig som är självgående och tar ansvar för ditt arbete. Du är flexibel och kan fatta egna beslut i det dagliga arbetet. God samarbetsförmåga är en annan egenskap som utmärker dig, men framförallt är du serviceorienterad och trivs med att stötta både medarbetare och kunder.

Vi ser gärna att du har:

 • Erfarenhet från servicebranschen
 • Arbetat som tekniker inom mekanik, elektronik eller svets, t ex i fordons- eller fastighetsbranschen
 • Tekniskt/mekaniskt intresse
 • Vanan att arbeta med problemlösning i din arbetsvardag
 • B-körkort

 

Om oss

Vi är ett globalt team på 22 000 personer som är enade runt ett gemensamt mål; att skapa lösningar för världens vattenutmaningar. Visste du att vi levererar produkter till de Olympiska spelen? Visste du att de spektakulära minnesfontänerna vid Ground Zero i New York drivs av våra produkter? Visste du att våra produkter hjälper flera av Kinas största städer att ta vara på de stora mängder vatten som regnar ner under tyfonsäsongen? Visste du att Flumrider och Colorado på Liseberg är byggda på våra produkter? Vårt arbete är inriktat på att utveckla nya tekniker som förbättrar hur vatten används, bevaras och återanvänds i framtiden. Våra produkter och tjänster förflyttar, behandlar, analyserar, övervakar och återför vatten till miljön för allmännyttiga företag, industri, bostäder och kommersiella byggnader.
 

Serviceorganisationen finns på 12 platser i Sverige, från Gällivare i norr till Malmö i söder. Tillsammans med våra kvalitetsprodukter ger vår serviceorganisation våra kunder en garanterat långsiktig lösning för deras pumpbehov. Vi hjälper kunderna med bland annat: Reparationer av produkter, installationer, idriftsättningar, montage, svetsjobb samt el & automatik.
 

Information

Arbetstiden är vardagar 7-16 och jourtjänster på kvällen/helgen kan förekomma. Vid frågor eller för mer information så är du välkommen att kontakta Daniel Långberg, HR,  0471-247457 eller Markus Fällman, Servicechef, 031-7258963. Ansökan sker via länken men det går också bra att ringa oss direkt och presentera dig närmare.

Fackrepresentant är Mikael Lövås, Unionen, och Rocio Piazuelo-Carrasco, Sveriges Ingenjörer, tel: + 46 8 475 60 00.

Vi beräknas kunna ge en återkoppling på din ansökan i mitten av augusti när vi är tillbaka från semestern.

Allas lika värde

Vi vill att människor, oavsett hudfärg, ålder, funktionshinder, sexuell läggning och könsidentitet ska känna sig hemma, inte bara på Xylem, utan överallt i världen. För oss innebär mångfald mer än bara en policy eller en uppsättning metoder. Mångfald är en grundläggande del av vår företagskultur och en nyckel till långsiktigt tillväxt.

Besök oss gärna på www.xylem.com

 

 

 

Apply Now
Apply